search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 09:21
MENU CLOSE

Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο που έχασε

18.04.2024 11:13
travolta-new

Μια φωτογραφία με τον γιο του, Τζετ, τον οποίο έχασε σε ηλικία 16 ετών ανήρτησε ο Τζον Τραβόλτα ο οποίος δεν ξεχνά ποτέ τον γιο του που αν ζούσε θα γιόρταζε τα 32α γενέθλιά του.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν όπου ο ίδιος ποζάρει δίπλα στον μικρό του γιο και την εκλιπούσα σύζυγό του, Κέλι Πρέστον.

«Χρόνια πολλά Τζέτι μου – δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου!» έγραψε στη λεζάντα.

Τζον Τραβόλτα: Η τραγική απώλεια του γιου του

Η τραγωδία συνέβη το 2009, όταν ο 16χρονος, τότε, γιος του Τζον Τραβόλτα και της Κέλι Πρέστον ο οποίος ήταν αυτιστικός, χτύπησε το κεφάλι του σε μια μπανιέρα κατά τη διάρκεια μιας επιληπτικής κρίσης που είχε, ενώ η οικογένεια βρισκόταν σε διακοπές στις Μπαχάμες.

Τέσσερα χρόνια πριν, και συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2020, από τη ζωή έφυγε και η Κέλι Πρέστον, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο μαστού. Η ηθοποιός έφυγε χτυπημένη μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του στήθους, σε ηλικία 57 ετών.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Κέλι έχασε τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Έκανε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες της στο MD Anderson Cancer Center, όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, καθώς και τους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν δίπλα της συνεχώς», είχε γράψει, τότε, ο Τζον Τραβόλτα στο μήνυμά του.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιώργος Πρίντεζης – Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του στο μαιευτήριο (Photo)

Ο Hetfield έκανε τατουάζ με την… τέφρα του Lemmy – «Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαν οι Metallica» (photo)

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ήμουν το ατύχημα που προέκυψα – Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά μου» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12