search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:06
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για Παπανώτα, σκέψεις για αποπομπή του – “Ελπίζω το κόμμα να κάνει ό,τι πρέπει”, λέει η Μπεκατώρου (video)

18.04.2024 12:42
papanotas_dimitris

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη δήλωση Παπανώτα και παρά το γεγονός ότι χθες η Κουμουνδούρου θεώρησε το θέμα λήξαν μετά την «διορθωτική» ανάρτηση που έκανε, πλέον φαίνεται να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για αποπομπή του στο ευρωψηφοδέλτιο.

Την οδό της αποπομπής δείχνει η επίσης υποψήφια του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Μπεκατώρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στον αέρα» με την Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω το κόμμα θα κάνει την κίνηση που πρέπει στο θέμα Παπανώτα».

Εκτός από μεσαία στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που μέσω των σόσιαλ θέτουν θέμα αποπομπής του, θέση πήρε χθες, μιλώντας στο Kontra Channel και η υποψήφια ευρωβουλευτής Δώρα Τσαμπάζη.

Η κ. Τσαμπάζη σημείωσε πως η περίπτωση του Δημήτρη Παπανώτα θα πρέπει να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την Επιτροπή Δεοντολογίας και πως η επίμαχη δήλωση περί του «σατράπη» δεν έχει υποστεί κάποια παρέμβαση παρόλο που ο ίδιος κάνει λόγο για «κοπτοραπτική».

Μεταξύ των πρώτων αντιδράσεων από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ χθες, ήταν ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη η οποία χαρακτήριζε τις δηλώσεις Παπανώτα «απαράδεκτες» και «σεξιστικές».

Διαβάστε επίσης

Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: «Χουντικό» το σύνθημα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»

Κεχαγιά: Η κυβέρνηση προσπαθεί να χειραγωγήσει τους εκλογείς

Αιχμηρός Γιώργος Τσίπρας για Κασσελάκη: «Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:25