search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:37
MENU CLOSE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν δέχομαι αυτήν την ταμπέλα για τον Δημήτρη Παπανώτα, τον αδικεί»

20.04.2024 13:18
tsimtsili

Για τον Δημήτρη Παπανώτα και για τον λόγο που βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο I Love Σου Κου η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τον Δημήτρη δεν τον επηρέασε μόνο ο ανάδρομος. Ήταν πολλοί οι παράγοντες και οι συνιστώσες. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι ο Δημήτρης είτε σου αρέσει είτε όχι, είναι αυτό που ξέρουμε εδώ και χρόνια. Το τι είναι, το δείχνει δέκα χρόνια στο Happy Day κι άλλα τόσα σε προηγούμενες δουλειές του ούτως ή άλλως. Είναι ένας άνθρωπος, που έχει μία καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει. Αυτό που δεν μπορείς να πεις για τον Δημήτρη είναι ότι στηρίζει έναν άντρα που κακοποιεί μία γυναίκα», επισήμανε για τον συνεργάτη της.

«Πρωτοστάτησε στο metoo, πριν από χρόνια συμμετείχε πολύ ενεργά στην προσπάθεια να προστατευτεί μία γυναίκα που είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον τότε διάσημο άντρα της μπροστά σε κόσμο. Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, κάποιες φορές είναι εμπαθής και έχει αιχμηρό σχόλιο, αλλά την ταμπέλα κακοποιητή των γυναικών δεν την αποδέχομαι για τον Δημήτρη. Τον αδικεί», πρόσθεσε.

«Ακόμα κι αν αποφάσιζα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη, δεν θα ήταν κάτω από τέτοιες συνθήκες. Όταν ένας άνθρωπος βάλλεται, δεν πρέπει ανθρώπινα, ηθικά και συναισθηματικά να πας κι εσύ από πάνω και να τον τελειώσεις. Δεν το λέω για τον Δημήτρη, αλλά αυτή είναι γενικά αρχή στη ζωή μου», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μαγγίρα κατά Παπανώτα: «Τι πάει να πει μια 50αρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, ό,τι θέλω θα κάνω»

Παύλος Σταματόπουλος: Το ευχαριστώ για τη στήριξη του κόσμου μετά τον θάνατο του πατέρα του – «Δεν έμεινα ούτε λεπτό μόνος»

O Μάρκος Σεφερλής πήγε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό μετά την πρόκριση στην Πόλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:37