search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:07
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά Αχτσιόγλου, Χαρίτση: «Έχουν εμμονή με Κασσελάκη, ανέβηκαν στο άρμα Μητσοτάκη»

21.04.2024 12:10
axtsioglou-kasselakis-12-new

Καλά κρατεί ο «εμφύλιος» ανάμεσα στους πάλαι ποτέ «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφορμή για τη νέα σύγκρουση αποτελούν αυτή τη φορά μία τηλεοπτική εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου, αλλά και μία συνέντευξη του επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση (στην Καθημερινή), με την Κουμουνδούρου να τους επικρίνει ότι «ξέχασαν» να αναφερθούν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και πως ασχολούνται μόνο στο πώς θα επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τους καταλογίζει δε πρόθεση να στηρίξουν τη σημερινή κυβέρνηση και τους κατηγορεί ότι ουσιαστικά ανέβηκαν στο άρμα Μητσοτάκη.
Όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου «η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει «αντιπολίτευση» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της «αφηρημάδας» της από τους δημοσιογράφους.
Την ίδια στιγμή ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει;
Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξη τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος».

Η παρέμβαση Χαρίτση που εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το στοίχημα του ΣυΡιζΑ έχει χαθεί οριστικά» αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης στη συνέντευξή του στην Καθημερινή. «Δεν μπορεί με αυτή την ηγεσία να σταματήσει εκφυλιστική μετάλλαξη του χώρου» τονίζει επίσης. Και προσθέτει: «Στον ΣυΡιζΑ κέρδισε ένα άλλο πολιτικό σχέδιο, ένα άλλο ύφος και ένα άλλο ήθος. Δεν είναι ΣυΡιζΑ όποιος ενέπνευσε και τον οποίο οι πολίτες εμπιστεύτηκαν για την διακυβέρνηση της χώρας. Ακόμη και άνθρωποι που έμειναν στο ΣυΡιζΑ για συναισθηματικούς η τακτικούς λόγους ασφυκτιούν με τον αρχηγικό αυταρχισμό και την κανονικοποίηση του πατρίδα θρησκεία οικογένεια που επιχειρεί ηγεσία».

Η συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου:

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης κατά Κασσελάκη: «Προτιμώ να είμαι χρήσιμος, παρά διασκεδαστής» – «Είσαι σε πανικό» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Η οικονομία πάει καλά, στηρίζουμε μισθούς, δίνουμε μάχη για την ακρίβεια και τη στέγαση – Το υπόμνημα για Σπαρτιάτες

Ελλάδα και Τουρκία συνεχίζουν να βαδίζουν στη γέφυρα της προσέγγισης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:06