search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:05
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα ενάντια στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου

22.04.2024 20:09
MESOLOGGI_PRWTODIKEIO2
messolonghinews.gr

Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.

Στη διαμαρτυρία συμμετείχε πλήθος δημοτών αλλά ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι τρεις φιλαρμονικές της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου: H φιλαρμονική του Δήμου «Χρήστος Καψάλης», υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Τσιάντα, του Μουσικού Ομίλου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών», Αρχιμουσικός κ. Δημήτρης Μανωλάτος και του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός», Αρχιμουσικός κ. Μάκης Κουτσαγγέλης.

«Όλοι μαζί, ενώσαμε τις φωνές μας στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: η υποβάθμιση του Πρωτοδικείου μας είναι προσβλητική και ανιστόρητη. Να διορθωθεί έστω και τώρα το τεράστιο αυτό λάθος εις βάρος της πόλης-σύμβολο του Έθνους!» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος αναφέρει το messolonghinews.gr.

Θανάσης Μαυρομμάτης: «Δικαιοσύνη για το Μεσολόγγι»

Ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης στο περιθώριο της διαμαρτυρίας στην οποία συμμετείχε υπογράμμισε: «Εδώ απέναντι από το Κοινοβούλιο ζητάμε Δικαιοσύνη για το Μεσολόγγι».

Διαβάστε επίσης:

Παράβαση του FIR Αθηνών από τουρκικό κατασκοπευτικό

Καθαρίστρια φωτογράφισε νήπιο στις τουαλέτες – Κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Πρέβεζα: Πήρε το όπλο του και πυροβόλησε έναν σκύλο χωρίς δισταγμό – Βίντεο ντοκουμέντο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:04