search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:11
MENU CLOSE

Πρέβεζα: Πήρε το όπλο του και πυροβόλησε έναν σκύλο χωρίς δισταγμό – Βίντεο ντοκουμέντο

22.04.2024 19:01
skylos new

Ένας άνδρας στην Πρέβεζα πήρε το όπλο του και πυροβόλησε σκύλο από την πυλωτή του. Αυτό που δεν υπολόγιζε είναι ότι η πράξη του θα έχει και αυτόπτη μάρτυρα. Το βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το σκυλάκι να σφαδάζει από τον πόνο.

Στο βίντεο αποτυπώνεται καρέ καρέ το δολοφονικό χτύπημα σε σκύλο ενώ κινείται σε επαρχιακό δρόμο στην Πρέβεζα.

«Βγαίνει ένα μικρό σκυλάκι από την δεξιά πλευρά και δέχεται τον πυροβολισμό στην αριστερή πλευρά. Δεν υπάρχει άλλο σπίτι εκεί, μόνο του δράστη, από εκεί ακούστηκε ο πυροβολισμός και τον είδε καθαρά η ανιψιά μου», λέει ο Ταξίαρχος Ε.Α., Ζήκος Νικόλαος στο Mega.

Έντρομοι οι γείτονες – Έτρεχα πανικόβλητα άλλα σκυλιά

Οι κάτοικοι, πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Έβλεπαν σκυλιά να τρέχουν πανικόβλητα στον δρόμο. Ο δράστης, δεν υπολόγισε όμως ότι μία γυναίκα θα έβλεπε όλο το περιστατικό από την αρχή, ενώ καθόταν στο μπαλκόνι της.

«Ο φερόμενος ως δράστης επειδή δεν είδε το αυτοκίνητο από τις ανιψιές μου, βρήκε την ευκαιρία πήρε το όπλο του και πυροβόλησε τον σκύλο από την πυλωτή του. Η ανιψιά μου όμως επειδή ήταν στην βεράντα του σπιτιού τον είδε. Όταν είδε την ανιψιά μου τρομοκρατήθηκε μάζεψε το όπλο και μπήκε από την πίσω πλευρά στο σπίτι. Όταν βγήκε μετά από μισή ώρα, κοίταξε άγρια την ανιψιά μου», πρόσθεσε μιλώντας στο live news.

Σπάραξε το σκυλάκι από τον πόνο

Ο σκύλος που ακούγεται στο βίντεο να σπαράζει μετά τον πυροβολισμό δεν ήταν αδέσποτος. Επέστρεψε τραυματισμένος στην ιδιοκτήριά του τραυματισμένος. Το σκυλί δέχτηκε τη σφαίρα στο πόδι του και όπως όλα δείχνουν δεν κινδυνεύει.

Διαβάστε επίσης:

Κως: «Δεν χτυπούσαν το παιδί» λέει η γιαγιά – Η εξήγηση που δίνει για τους μώλωπες

Προσέφυγαν στο ΣτΕ οι εταιρείες για το πλαφόν στο βρεφικό γάλα

Μεγάλη φωτιά στην Πάρο κοντά σε σπίτια – Ενεργοποιήθηκε το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:10