search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:32
MENU CLOSE

Κορομηλά: Συγκλονίζει για το πρόβλημα της υγείας της – «Ντρεπόμουν έτσι όπως είχα γίνει, δεν με αναγνώριζε η μητέρα μου» (Video)

22.04.2024 12:18
koromila-new

Σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά, το βράδυ του Σαββάτου (20/4), στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, σε ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μην την αναγνωρίζουν ούτε τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

«Όταν είχα περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας – γιατί εκεί καταλαβαίνεις τους πραγματικούς ανθρώπους – και δεν ήθελα να κυκλοφορώ, επειδή δεν με αναγνώριζε ούτε η μητέρα μου στο πρόσωπο… δεν δεχόμουν κανέναν να έρθει στο σπίτι μου, γιατί ντρεπόμουν έτσι όπως είχα γίνει» είπε και πρόσθεσε:

«Χτυπάει η πόρτα και μου φέρνει ο Θέμης Γεωργαντάς τον Αντώνη Ρέμο, για να με δουν. Ήταν οι μόνοι άνθρωποι που δεχόμουν να δω. Μπαίνει ο Θέμης, εγώ στεκόμουν στην πόρτα και έρχεται από πίσω ο Αντώνης. Με βλέπει και μου λέει: καλησπέρα, η Ρούλα πού είναι; Δεν με αναγνώριζε. Το θέμα είναι ότι ήρθε και με είδε σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Σε ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε μία παράσταση που δεν με θέλουν» (Video)

Rock’n’Roll Hall of Fame: Ήρθε η ώρα του Ozzy Osbourne, της Cher και των Kool & The Gang

Το «ευχαριστώ» της Πάτι Σμιθ στην Τέιλορ Σουίφτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:32