search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:53
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Η σκηνοθέτης της τελευταίας του ταινίας αποκαλύπτει ότι «το συνεργείο τον… φοβόταν»

22.04.2024 20:41
DEP
AP

Η σκηνοθέτης της τελευταίας ταινίας του Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε ότι τα μέλη του συνεργείου ένιωθαν φόβο στην παρουσία του ηθοποιού. Η ίδια παρόλα αυτά δεν έχει μετανιώσει που του έδωσε ρόλο στην ταινία και τον χαρακτήρισε τεράστια ιδιοφυΐα.

Τον περασμένο μήνα, η συμπρωταγωνίστριά του στο «Blow», Λόλα Γκλαουντίνι, κατηγόρησε τον σταρ για λεκτική κακοποίηση ισχυριζόμενη πως όταν έκοψαν μια σκηνή στην οποία της είχαν δώσει οδηγίες να γελάσει με μια από τις γραμμές του Ντεπ, εκείνος πήγε κοντά της και «ακούμπησε το δάχτυλό του στο πρόσωπό της» λέγοντας: «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Κλείσε το γ@@@@@@ο στόμα σου».

Τότε οι εκπρόσωποι του Ντεπ απάντησαν στους ισχυρισμούς της ηθοποιού λέγοντας στο Variety: «Ο Τζόνι δίνει πάντα προτεραιότητα στις καλές εργασιακές σχέσεις με το καστ και το συνεργείο και αυτή η περιγραφή διαφέρει πολύ από την ανάμνηση άλλων μελών στο πλατό εκείνη την ώρα».

Η εκδοχή του Ντεπ για τα γεγονότα επιβεβαιώθηκε επίσης από τον ηχολήπτη του Blow, Σάμιουελ Σάρκαρ.

Η σκηνοθέτης Maïwenn – πλήρες όνομα Maïwenn Aurélia Nedjma Le Besco – η οποία συνεργάστηκε με τον ηθοποιό στην τελευταία του ταινία «Jeanne Du Barry», μίλησε για τη συνεργασία τους αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες.

Η ίδια λέει στον Independent: «Ο Τζόνι ήρθε με μια νέα εκδοχή του σεναρίου και δεν ήμουν ευχαριστημένη με αυτό. Δεν λειτούργησε… Έτσι γύρισα την ταινία χωρίς να κάνω τις αλλαγές που ήθελε… γεγονός που εκείνος θεώρησε προσβολή».

Όπως σημειώνει η Maïwenn, εκείνη προσπάθησε να δει αυτές τις διαφωνίες ως μια «ευκαιρία» για να τροφοδοτήσει ορισμένα συναισθήματα σε μια ιδιαίτερα σκοτεινή σκηνή της ταινίας.

Ακόμα, ισχυρίζεται ότι υπήρξαν φορές που ο Ντεπ δεν θα εμφανιζόταν στα γυρίσματα και περίμενε ότι θα τον αντιμετώπιζαν σαν είδωλο «όλη την ώρα».

Η Maïwenn προσθέτει: «Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Είναι δύσκολο να κάνεις γυρίσματα μαζί του… Όλο το συνεργείο τον φοβόταν γιατί έχει ένα άλλο είδος χιούμορ και δεν γνωρίζαμε αν θα ήταν στην ώρα του ή αν θα ήταν εντάξει να πει τις γραμμές του… Εννοώ, ακόμα κι αν ήταν εκεί στο πλατό, στην ώρα του, το συνεργείο τον φοβόταν».

Παρά το γεγονός ότι είχαν μια καλή σχέση πριν από την ταινία, η Maïwenn αποκαλύπτει ότι «δεν έχει υπάρξει καμία σχέση μετά από τα γυρίσματα».

«Ο Τζόνι για μένα είναι μια τεράστια ιδιοφυΐα, αλλά είναι σε άλλο κόσμο. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του», είπε συγκεκριμένα. Παρ’ όλα αυτά, προσθέτει ότι δεν μετανιώνει που τον επέλεξε για το ρόλο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ίδιο άρθρο του Ιndependent και η ίδια η σκηνοθέτης είναι κάπως ιδιόρρυθμη καθώς το 2023 έφαγε πρόστιμο 400 ευρώ γιατί έφτυσε έναν Γάλλο δημοσιογράφο στις Κάννες…

Διαβάστε επίσης:

Ντεπ: Σκηνοθέτης της τελευταίας του ταινίας αποκαλύπτει ότι «το συνεργείο τον… φοβόταν»

Το «Dune 2» έχει «σπάσει όλα τα ταμεία» – Αγγίζει τα 700 εκατ. στο παγκόσμιο box office

Έξαλλος ο Πρίγκιπας Χάρι: Η ενέργεια του Καρόλου που θεώρησε «εκδικητική» και έφερε δάκρυα στα μάτια του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05