search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:36
MENU CLOSE

Μαρίνα Σάττι: Η εμφάνισή της στους «Δαίμονες» πριν από 11 χρόνια (Video)

22.04.2024 20:13
sati

Ένα βίντεο από τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι το 2013 στη ροκ όπερα «Δαίμονες», έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έχει γίνει viral.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ζάρι» στη φετινή Eurovision είχε εμφανιστεί στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς», στην παράσταση, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

Η ροκ όπερα ξεκίνησε αρχικά, τον Νοέμβριο του 1991, σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά. 22 χρόνια μετά, ανέβηκε ξανά στο Θέατρο Παλλάς με την Άννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια, τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Μαρία Γράμψα και τον Νικόλαο Καραγκιαούρη.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω τoυ Twitter, η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται ξανθιά και μοιάζει διαφορετική σε σχέση με σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Ιωάννου: «Σταύρωσαν Λιγνάδη και Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;» (Video)

Κορομηλά: Συγκλονίζει για το πρόβλημα της υγείας της – «Ντρεπόμουν έτσι όπως είχα γίνει, δεν με αναγνώριζε η μητέρα μου» (Video)

Το «Dune 2» έχει «σπάσει όλα τα ταμεία» – Αγγίζει τα 700 εκατ. στο παγκόσμιο box office

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:35