search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:32
MENU CLOSE

Eurovision-Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε live το «Ζάρι» και ξεσήκωσε τους Εurofans – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα στα στοιχήματα (Video)

19.04.2024 10:07
satti-new

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε η ελληνική αποστολή τη συμμετοχή της στη Eurovision, λίγα 24ωρα πριν την αναχώρηση για το Μάλμε της Σουηδίας.

Το event πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, με πλήθος Eurofans και καλλιτεχνών να δίνουν το δυναμικό «παρών».

Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε, μάλιστα, το «Ζάρι» για πρώτη φορά ζωντανά, ξεσηκώνοντας το κοινό τόσο με την ερμηνεία της όσο και με τον χορό της.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα παραμένει στην 7η θέση των γραφείων στοιχημάτων, αποδεικνύοντας τη δυναμική της αλλά και την προοπτική που μπορεί να έχει η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision.

Βέβαια, αυτά τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν μετά τις πρώτες live πρόβες των χωρών, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 27 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Bridgerton: Πιο… καυτή από ποτέ η τρίτη σεζόν της σειράς – «Έσπασαν έπιπλα ενώ γύριζαν ερωτική σκηνή» (Video)

«Δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει» – Τι απάντησε η Σίντνεϊ Σουίνι στην αδυσώπητη κριτική παραγωγού του Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολιάστηκε στην τηλεόραση η αποχώρησή της από το MEGA (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:30