search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:49
MENU CLOSE

Μάνος Ιωάννου: «Σταύρωσαν Λιγνάδη και Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;» (Video)

22.04.2024 14:14
manos-ioannoy-new

Για το κίνημα #Metoo μίλησε ο Μάνος Ιωάννου, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι καλώς έγιναν κάποιες καταγγελίες, ωστόσο, υπήρξαν και περιπτώσεις που κάποιοι το «παρατράβηξαν».

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο ηθοποιός χαρακτηρίζει το κίνημα ως κάτι «μοδάτο» που πλέον, δεν ακούγεται, ενώ αναφερόμενος στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη αναρωτιέται: «Τους σταυρώσαμε και καθάρισε το θέατρο;».

«Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην βγαίνουμε στα 50 να κατηγορήσουμε άλλους» προσθέτει αναφερόμενος στο κίνημα του metoo, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ισχύουν οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο δηλώνει φίλος.

«Ένα καλοκαίρι το πέρασα μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε ένα αυτοκίνητο. Όλοι νόμιζαν ότι θα πλακωθούμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε από τότε φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τέτοια πράγματα για τον άνθρωπο που αγαπώ, δεν ξέρω, θα δούμε και το Εφετείο. Ξαφνικά δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας, έχω χάσει δουλειές επειδή είπαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου. Ξαφνικά δεν μπορούμε να έχουμε ελευθερία λόγου» είπε και πρόσθεσε:

«Το #MeToo πού είναι αυτή τη στιγμή; Δεν ακούγεται. Πού είναι όλο αυτό; Ήταν μοδάτο τότε. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα αλλά πολύ το παρατράβηξαν. Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην βγαίνουμε στα 50 να κατηγορήσουμε άλλους. Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και “καθάρισε” το θέατρο; Δεν έχω καταλάβει τελικά τι ήθελαν να κάνουν. Είμαι υπέρ στο να γίνονται οι καταγγελίες αλλά με τον σωστό τρόπο»

Έξαλλη η Πετρογιάννη – «Ναι, να βάλουμε το πλυντηριάκι να δουλέψει»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο Μάνος Ιωάννου, η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού, κάνοντας λόγο για «πλυντήριο».

«Εδώ βλέπω μια τρικυμία εν κρανίω! Ναι, να το βάλουμε το πλυντηριάκι να δουλέψει στους 90 βαθμούς, αλλά να σεβαστούμε ότι είμαστε ενάμιση μήνα πριν από ένα εφετείο, ένα πολύ σημαντικό δικαστήριο. Πρωτοδίκως έχει αποφασίσει ένα δικαστήριο ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αποπειραθεί να βιάσει δύο γυναίκες. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Ας υπάρξει ένας σεβασμός, να κάνουμε ένα μήνα πίσω, να δούμε αν ο φίλος μας που τόσο αγαπάμε…

Τι πάντρεμα είναι αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Στενοχωρήθηκε που καταδικάστηκε ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης; Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ήταν λίγο μπερδεμένος ο Μάνος Ιωάννου» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κορομηλά: Συγκλονίζει για το πρόβλημα της υγείας της – «Ντρεπόμουν έτσι όπως είχα γίνει, δεν με αναγνώριζε η μητέρα μου» (Video)

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε μία παράσταση που δεν με θέλουν» (Video)

Rock’n’Roll Hall of Fame: Ήρθε η ώρα του Ozzy Osbourne, της Cher και των Kool & The Gang

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:49