search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:53
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για απόπειρες βιασμού (Video)

08.01.2024 13:25
petros-filippidis-new

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο για δυο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός που περιμένει το Εφετείο για να δει αν θα αθωωθεί, εθεάθη χαμογελαστός εντός καταστήματος οπτικών να δοκιμάζει γυαλιά, στη Γλυφάδα, φορώντας casual ρούχα και ένα καπέλο τζόκεϊ.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό»

«Θα μιλήσω όταν το θέλω εγώ» 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιλώντας με τον Κώστα Τσουρό, αναφέρθηκε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, επισημαίνοντας ότι θα επιλέξει ο ίδιος πότε θα μιλήσει δημοσίως, ενώ διέψευσε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναζητά εργασία ως ταξιτζής.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου» είχε μεταφέρει ο παρουσιαστής μέσω της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός εργάζεται κάνοντας μεταφράσεις.

«Παραμένει σιωπηλός, σεβόμενος τη Δικαιοσύνη. Άκουσα έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολύ δύσκολα, είναι σκεπτικός και σκέφτεται τι θα γίνει από δω και πέρα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν θέλει να τον λυπούνται» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός ανάμεσα σε Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Θοδωρή Ρακιντζή: «Ντροπή να το λες αυτό» (Video)

Καινούργιου για ξέσπασμα κατά της Σκορδά: «Θα έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου» (Video)

Γιαννόπουλος: «Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:53