search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Καινούργιου για ξέσπασμα κατά της Σκορδά: «Θα έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου» (Video)

08.01.2024 11:13
skorda-kainoyrgioy-new

Για τις κόντρες που υπάρχουν ανάμεσα στις εκπομπές αλλά και για τη δική της έντονη στιγμή προς τη Φαίη Σκορδά μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή που παρουσιάζει στην κυπριακή τηλεόραση, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση κάτι που έχει σχολιάσει ουκ ολίγες φορές και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση το αναφέρει συχνά ο Ανδρέας (σ.σ. Μικρούτσικος). Ο Ανδρέας είναι όμως ο πρώτος διδάξας της αυτοαναφορικότητας. Δηλαδή το λέω και το θαυμάζω. Εγώ τον Ανδρέα τον παρακολουθούσα χρόνια και είναι ένας από τους σπουδαιότερους παρουσιαστές αλλά και ο ίδιος, ουκ ολίγες φορές, αναφέρθηκε στον εαυτό του και στους γάμους του. Έχω παρακολουθήσει εκπομπές του και δεν με ενοχλεί» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην ένταση που είχε στην εκπομπή της με αποτέλεσμα να αναφερθεί στον τηλεοπτικό αέρα σε άλλη εκπομπή και συγκεκριμένα της Φαίης Σκορδά σχολιάζοντας, μάλιστα, τα χαμηλά νούμερα που σημείωνε στην τηλεθέαση.

«Ένιωθα αδικημένη αρκετά γιατί είχαν ακουστεί αρκετά πράγματα από την αντίστοιχη εκπομπή, εγώ πάνω στα νεύρα μου χάνω τον έλεγχο και μπορεί να πεις κάποια πράγματα και εκείνη την ώρα να ξεφύγεις, Αυτό που λέμε “ξεφεύγω τηλεοπτικά”. Πράγματα που σε μια παρέα μπορεί να τα πεις αλλά ποτέ δεν θα τα πεις τηλεοπτικά. Πήρα την ευθύνη, ζήτησα συγγνώμη από την παρουσιάστρια της εκπομπής γιατί μπορεί να ήταν ένα συνονθύλευμα πραγμάτων και η ίδια να μη μου φταίει και κάπου. Τηλεοπτικά το είπα, “η Φαίη δεν μου φταίει σε κάτι”. Αυτό όμως που ακολούθησε μετά με το να βγαίνει ο καθένας από την εκπομπή της, να υπονοούν διάφορα, με στεναχώρησε, ήταν μια κακή στιγμή μου» είπε και πρόσθεσε:

«Θα έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου. Άλλο να με δουν οι συνεργάτες μου στο καμαρίνι να μιλήσω μετά και να δείξω τα νεύρα μου και άλλο να τα δείξω τηλεοπτικά. Δυστυχώς όμως έχω ένα καλό και ένα κακό. Δεν μπορώ εύκολα να διαχειριστώ την υπερβολική χαρά μου και την λύπη μου και τον θυμό μου. Οπότε μου ξέφυγε. Μετά έπεσαν να με φάνε λες και είμαι η μοναδική που έκανα αυτό το λάθος. Ζήτησα συγγνώμη μετά από δυο μέρες, γιατί ήθελα να σκεφτώ κάποια πράγματα και να βρω το κέντρο μου και τελείωσε εκεί» 

Τέλος, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε η αντίδρασή της αυτή, κάτι που όπως παραδέχτηκε την πλήγωσε. «Όλο αυτό που έγινε για μένα μετά, που με χτυπούσαν non stop, λες και ξαφνικά ήμουν ό,τι χειρότερο στην ελληνική τηλεόραση, με πλήγωσε πάρα πολύ. Οπότε καλό θα ήταν, όσοι μιλάνε μετά και κρίνουν, να σκεφτούν τι λάθη έχουν κάνει και οι ίδιοι στις δικές τους εκπομπές στο παρελθόν».

Διαβάστε επίσης:

Γιαννόπουλος: «Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του» (Video)

Φαίη Σκορδά: «Έχασα το παιδί για λίγο στο ασανσέρ, ούρλιαζα, με άκουσε όλο το μαγαζί» (Video)

Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:50