search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:11
MENU CLOSE

Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»

07.01.2024 18:33
manoysos_manousakis

Για τις ιδέες της γυναίκας του, Μαρίας, που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, τα κανάλια που αρνήθηκαν τους «Ψίθυρους Καρδιάς» και το «Άγγιγμα Ψυχής», αλλά και την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης στο Break.

«Η γυναίκα μου είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στη ζωή μου, και οι “Ψίθυροι Καρδιάς” και το “Άγγιγμα Ψυχής” ήταν δικές της ιδέες», ανέφερε.

«Ο ΑΝΤ1 δεν ήθελε τους “Ψίθυρους Καρδιάς” και τους κάναμε στο Mega και το Mega δεν ήθελε το “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και το κάναμε στον ΑΝΤ1», είπε και αποκάλυψε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν «υπήρξαν φορές που μετάνιωσαν ηθοποιοί για ρόλους που αρνήθηκαν σε σειρές του;», ο Μανούσος Μανουσάκης απάντησε: «Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θέλησε να κάνει το “Η αγάπη ήρθε από μακριά και η Παπαθωμά που δεν θέλησε το “Παιχνίδι της Συγγνώμης”».

«Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»

Με τον Απόστολο Γκλέτσο έχουν κρατήσει φιλική σχέση μέχρι και σήμερα ωστόσο όπως παραδέχτηκε δεν θα τολμούσε να ζητούσε κάποια συμβουλή από εκείνον.

«Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ, ή ότι δεν μιλάμε στο τηλέφωνο» ανέφερε.

Σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης ανέφερε πως τα παρακολουθεί μανιωδώς, χαρακτηρίζοντάς τα «βαρόμετρο της σχέση με το κοινό».

«Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ η γιαγιά στους “Ψίθυρους Καρδιάς” ήταν να πεθάνει στο 10ο επεισόδιο, ο κόσμος την ήθελε, την ξεματιάσαμε και έζησε», ανέφερε.

Στην ερώτηση για το αν «έχει δεχτεί σκληρή κριτική;» απάντησε: «Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” οι κριτικοί ήταν λιβελογράφοι, βρίζανε».

Διαβάστε επίσης:

Κατινάκης: «Θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου»

Ιατρόπουλος: «Ως πατέρας δεν είμαι υποδειγματικός» (Video)

Γαία Μερκούρη για τη σεξουαλικότητά της: Κανένας δεν είναι 100% ετεροφυλόφιλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:11