search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:00
MENU CLOSE

Μανούσος Μανουσάκης: Η αντίδρασή του όταν είδε πρώτη φορά την Παπαχαραλάμπους για τους «Ψιθύρους Καρδιάς» (Video)

14.11.2023 12:42
manoysakis-papacharalampoys-new

Στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και στις επιτυχίες που έχει σημειώσει κατά το παρελθόν αναφέρθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο σκηνοθέτης ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την ενδεχόμενη επιστροφή του Τμήματος Ηθών με τον ίδιο να επισημαίνει ότι αυτό είναι απόφαση του ΑΝΤ1.

«Ρωτήστε τον ANT1 γιατί δεν θα δούμε το Τμήμα Ηθών, εγώ δεν μπορώ να ξέρω» είπε και πρόσθεσε: «Η πρότασή μας είναι η σειρά που ονομάζεται “Το δίχτυ”. Το “Κόκκινο Ποτάμι” τέλειωσε με την καταστροφή της Σμύρνης, δεν έχει άλλο πια. Σκεφτόμαστε 4 τηλεταινίες που αφορούν σ’ ένα πολύ μακρινό παρελθόν στην αρχαία Ελλάδα».

Μιλώντας για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο Μανούσος Μανουσάκης αποκάλυψε κάτι κινηματογραφικό που επεξεργάζεται, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει για ποιους από τους πρωταγωνιστές των σειρών του τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια.

«Κινηματογραφικά επεξεργάζομαι ένα βιβλίο το οποίο αφορά στους τελευταίους νομάδες, τους βλάχους. Δεν θα συνέχιζα καμία ιστορία από τους έρωτες στις σειρές μου, ολοκληρωθήκαν. Η αγαπημένη μου είναι πάντα η επομένη. Έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Απόστολο Γκλέτσο, άλλα αγαπώ όλους τους πρωταγωνιστές μου. Μόλις μπήκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο γραφείο είπα ότι αυτή είναι και καμία άλλη. Oι ρομά μας τίμησαν, μας έδωσε μία αναμνηστική πλακέτα η ένωσή τους. Ο Σταύρος Ζαλμάς ήταν η πρώτη επιλογή για το “Άγγιγμα ψυχής”» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Εκθαμβωτική στην πρεμιέρα της «Φόνισσας» (Video)

Βίβιαν Κοντομάρη: «Σχεδόν είχα τσακωθεί με τη Ζωή Λάσκαρη – Είχα στεναχωρηθεί» (Video)

Μίλτος Τεντόγλου: Θα έκανα… Dance Challenge με τον Μητσοτάκη στο TikTok! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:52