search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:16
MENU CLOSE

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Εκθαμβωτική στην πρεμιέρα της «Φόνισσας» (Video)

14.11.2023 11:47
karampeti-new

Στην πρεμιέρα της «Φόνισσας» της Εύας Νάθενα στο θέατρο «Παλλάς» παραβρέθηκε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη η οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός «μαγνήτισε» τα βλέμματα, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λεπτομέρειες στα μανίκια, ενώ πόζαρε με άνεση και αυτοπεποίθηση στον φακό.

Το «παρών» έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες τόσο από τον χώρο της υποκριτικής όσο και της μουσικής, ενώ δεν έλειψαν και πρόσωπα της τηλεόρασης.

Μεταξύ αυτών, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Χρήστος Χωμενίδης και η Κατερίνα Λέχου.

Η «Φόνισσα»

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, ήδη, κυκλοφόρησε και η ταινία πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 30 Νοεμβρίου.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη του 1912, η Εύα Νάνεθα σκηνοθετεί την τραγική ιστορία της Χαδούλας, μιας γυναίκας γερασμένης και ταλαιπωρημένης.

Η πλοκή

Σε ένα νησί της Ελλάδας του 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία.

Ωστόσο, μέσα της επαναστατεί, κάτι που μάλιστα δε διστάζει να κρύψει στη μικρή κοινωνία όπου ζει. Θύματα του ξεσπάσματός της – μικρά κορίτσια, τα οποία απαλλάσσει από το κοινωνικό και οικονομικό φορτίο που η ύπαρξη τους, ως μελλοντικές γυναίκες τους επιφέρει, αφαιρώντας τους τη ζωή.

Όλα έρχονται στην επιφάνεια και εγκαταλείπει το σπίτι της, ψάχνοντας καταφύγιο στη φύση. Όσο κι αν η ηθική της, τής υπαγορεύει πως καλώς έπραξε, το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού, ώσπου το τέλος έρχεται σαν λύτρωση…

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν: Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Στάθης Σταμουλακάτος, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Όλγα Δαμάνη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Βίβιαν Κοντομάρη: «Σχεδόν είχα τσακωθεί με τη Ζωή Λάσκαρη – Είχα στεναχωρηθεί» (Video)

Μίλτος Τεντόγλου: Θα έκανα… Dance Challenge με τον Μητσοτάκη στο TikTok! (video)

Πάολα: «Ξενομπάτης ο Κασσελάκης, έφερε ξενόφερτες ιδέες σε μια χώρα με παραδόσεις – Είμαι φίλη με τον Μπέο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:16