search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:08
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: «Έχασα το παιδί για λίγο στο ασανσέρ, ούρλιαζα, με άκουσε όλο το μαγαζί» (Video)

07.01.2024 18:51
skorda
Screenshot ΣΚΑΪ

Ποδαρικό στις «Μαμά-δες» για τη νέα χρονιά έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία υποδέχτηκε την Τζένη Θεωνά στο στούντιο της εκπομπής της μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, τη δεμένη σχέση με την οικογένεια, την καριέρα της και τα παιδιά της.

«Πάντα ήθελα παιδιά, η αλλαγή βέβαια όταν έρχεται το παιδί, πολλά συναισθήματα, έχει αγάπη, έχει μέσα αγωνία, ευθύνη αλλά είσαι γεμάτος» εξομολογήθηκε αρχικά.

Μάλιστα δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά μελλοντικά όταν η Τζένη Θεωνά της είπε πως είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να κάνει πολλά παιδιά. «Τα αγαπάω τα παιδιά, μακάρι, θα συμβεί λες;» απάντησε

Για τα δικά της παιδικά χρόνια είπε: «Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους θείους μου, τη γιαγιά και τον παππού».

«Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω σε μια σημαντική απόφαση είναι η μαμά μου αλλά επειδή αγχώνεται την παίρνω εκ του αποτελέσματος».

Μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι: «Έχασα το παιδί για λίγο σε ένα ασανσέρ και με άκουσε όλο το μαγαζί, πέθανα και ξαναγύρισα. Και ακούγεται μία κυρία στον πάνω όροφο και μου λέει “εδώ είναι Φαίη μην ουρλιάζεις”».

Για το πώς διαχειρίστηκε το διαζύγιό της ξεκαθάρισε ότι πάντα είχε στο μυαλό της το καλό των παιδιών της ενώ τόνισε ότι δεν είναι άνθρωπος των αλλαγών.

Ως ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο πόσο εύκολο είναι να έχει προσωπική ζωή;

«Υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Δεν ασχολήθηκα ποτέ, αν θέλεις να έχεις μία προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς γίνεται. Εμένα και ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι με έχουν σεβαστεί».

Διαβάστε επίσης:

Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»

Κατινάκης: «Θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου»

Ιατρόπουλος: «Ως πατέρας δεν είμαι υποδειγματικός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04