search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:35
MENU CLOSE

Γιάννης Καπετάνιος: Αυτός είναι ο λόγος που έληξε τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή (Video)

24.04.2024 08:55
giannis-kapetanios-new

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή έπειτα από πολλά χρόνια που έμεινε στο πλευρό του μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της “Super Κατερίνα”, ο ηθοποιός έκανε λόγο για μια ομαλή και όμορφη συνεργασία από την οποία κέρδισε πολλά, ωστόσο, πλέον νιώθει την ανάγκη να ξεκουραστεί.

Αναφερόμενος δε, στον Μάρκο Σεφερλή μίλησε για έναν πολύ καλό άνθρωπο και συνεργάτη, ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφασή του δεν έχει να κάνει με την επιστροφή του Γιώργου Λαμπάτου.

«Έκλεισε ο κύκλος, κάποια στιγμή παίρνεις και σύνταξη. Όταν πάρεις σύνταξη, πρέπει να χαλαρώνεις και λίγο, να απολαύσεις και να κάνεις πράγματα που είχες ονειρευτεί. Μεγαλώσαμε και δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές. Ό,τι αρχίζει τελειώνει. Σύνταξη» είπε και πρόσθεσε:

«Ο Μάρκος πάντα ήταν πολύ καλός σε αυτό που κάνει και του εύχομαι να συνεχίσει να το κάνει διότι είναι και καλός άνθρωπος και συνεργάτης. Αυτό αποδεικνύει που ήμουν τόσα χρόνια κοντά του. Εννοείται ότι θα πάω καλεσμένος να τον δω. Η αλήθεια είναι αυτή που σας είπα. Καμία σχέση με τον Λαμπάτο, η απόφαση ήταν καθαρά δική μου».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Λαγούτης: Η έλλειψη επικοινωνίας, τα social media και η συμβουλή του για τον εθισμό στον τζόγο

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Σελίν Ντιόν για τη σπάνια νόσο από την οποία πάσχει: Ελπίζω σε μια θαυματουργή θεραπεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06