search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:47
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν για τη σπάνια νόσο από την οποία πάσχει: Ελπίζω σε μια θαυματουργή θεραπεία

23.04.2024 16:42
celine

Μετά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα ότι το ντοκιμαντέρ της θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video τον Ιούνιο και την εμφάνιση-έκπληξη στα Grammys τον Φεβρουάριο, η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στα φώτα της γαλλικής Vogue και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Clovis Goux, η σταρ μίλησε για την αντιμετώπιση του συνδρόμου του δύσκαμπτου προσώπου (SPS) με το οποίο διαγνώστηκε το 2022 και έδωσε την δική της απάντηση στην ερώτηση του κάθε θαυμαστή της «πότε θα επιστρέψει;».

Η βραβευμένη τραγουδίστρια με Grammy παραδέχτηκε ότι ελπίζει σε μια «θαυματουργή» θεραπεία για την πάθηση που έχει επηρεάσει το τραγούδι και την καθημερινή της ζωή, αλλά είπε ότι προσπαθεί να αποδεχτεί την κατάσταση.

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό…Γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη… Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: ‘Ναι, σε τέσσερις μήνες’ Δεν ξέρω. Το σώμα μου θα μου το πει» εξήγησε η τραγουδίστρια.

«Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω απλά να περιμένω. Είναι ηθικά δύσκολο να ζεις από μέρα σε μέρα. Είναι δύσκολο, δουλεύω πολύ σκληρά και αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, και αυτό είναι η θέληση. Είναι το πάθος. Είναι το όνειρο. Είναι η αποφασιστικότητα», συμπλήρωσε.

Εξήγησε ότι στο πλαίσιο της θεραπείας της, υποβάλλεται σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία πέντε ημέρες την εβδομάδα. «Όπως το βλέπω εγώ, έχω δύο επιλογές. Είτε προπονούμαι σαν αθλήτρια και δουλεύω πολύ σκληρά, είτε… ακούω τα τραγούδια μου μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου. Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα».

Στην ερώτηση από πού αντλεί τη δύναμη για να συνεχίσει την μάχη της με την ασθένεια η Ντιόν ανέφερε την αγάπη της οικογένειάς της, των θαυμαστών της και της ομάδας της.

«Οι άνθρωποι που πάσχουν από SPS μπορεί να μην είναι αρκετά τυχεροί ή να μην έχουν τα μέσα για να έχουν καλούς γιατρούς και καλές θεραπείες. Εγώ έχω αυτά τα μέσα και αυτό είναι ένα δώρο. Επιπλέον, έχω αυτή τη δύναμη μέσα μου. Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει», υπογράμμισε η διάσημη τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: Τι είπε για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του στα social media – «Έχουμε πολύ καλή σχέση» (video)

Η φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον για τα 6α του γενέθλια

Γιώργος Μουκίδης για το «Ζάρι» και τη Eurovision: «Η Ακρόπολη και τα σουβλάκια δεν είναι η Ελλάδα;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:46