search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:27
MENU CLOSE

Πύρρος Δήμας: Τι είπε για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του στα social media – «Έχουμε πολύ καλή σχέση» (video)

23.04.2024 16:26
dimas_2304_1460-820_new
credit: NDP Photo Agency

Στον λόγο που η κόρη του, Μαρία, άλλαξε το επίθετό της στα social media και πήρε της μητέρας της, αναφέρθηκε για πρώτη φορά ο Πύρρος Δήμας.

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και λίγο άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και ότι θα κάνει άρση βαρών και θα γίνει Ολυμπιονίκης, μου λέει “μα δεν θέλω να κάνω για να γίνω ολυμπιονίκης, εγώ θέλώ να κάνω για μένα, για να γυμνάζομαι” και μου λέει “θα αλλάξω το όνομά μου”. Της είπα “κάνε ό,τι θέλεις κορίτσι μου, δεν πειράζει”. Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay’s Time».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που ισχυρίστηκαν ότι η αιτία που έγινε αυτό ήταν επειδή τα παιδιά του ήταν θυμωμένα μαζί του λόγω της σχέσης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι άρπαξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, στην αρχή, όταν γνώρισα εννοούμε στην αρχή, όχι τώρα, στα παιδιά μου δεν τους καλοάρεσε αυτή η ιστορία, ότι είχα μια καινούργια σχέση. Το έμαθαν αμέσως, εγώ τους το είπα. Το είπα στο δεύτερο, τρίτο ραντεβού. Εγώ με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα, λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγμα ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη. Απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με τα παιδιά μου, με τους συγγενείς μου, με όλη την οικογένεια και προσπαθούσα να είμαι χαμηλών τόνων. Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου, πού φτάσανε, ψάξανε τα παιδιά, βρήκαν αυτό και είπαν ότι τσαντίστηκε. Με τα παιδιά μου είμαι μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση», είπε ο κ. Δήμας.

Διαβάστε επίσης:

Η φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον για τα 6α του γενέθλια

Γιώργος Μουκίδης για το «Ζάρι» και τη Eurovision: «Η Ακρόπολη και τα σουβλάκια δεν είναι η Ελλάδα;» (Video)

Όταν ο Τραμπ… ενέπνευσε τους Pearl Jam – Ποιο τραγούδι έγραψαν γι’ αυτόν (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:20