search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:20
MENU CLOSE

Γιώργος Μουκίδης για το «Ζάρι» και τη Eurovision: «Η Ακρόπολη και τα σουβλάκια δεν είναι η Ελλάδα;» (Video)

23.04.2024 14:59
moukidis-satti-new

Την άποψή του για το «Ζάρι» με το οποίο η Μαρίνας Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision μοιράστηκε ο Γιώργος Μουκίδης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time», ο συνθέτης και στιχουργός σχολίασε ότι αν και το βρίσκει παράξενο, ωστόσο, συμφωνεί με την αισθητική του βιντεοκλίπ, καθώς αυτό -κατά τη γνώμη του- αποτυπώνει την Ελλάδα με ακρίβεια.

«Παράξενο. Μπορεί να έχει καλή τύχη το κομμάτι, δεν ξέρουμε. Η γενική αίσθηση που μου αφήνει είναι ότι είναι κάτι που είναι παράξενο. Δεν το κλείνω ας πούμε όταν το ακούω. Η αισθητική του τι δείχνει; Δείχνει την Ελλάδα. Είναι αλλιώς η Ελλάδα; Είναι Ελβετία; Αυτό δεν είναι η Ελλάδα; Αυτό που δείχνει είναι η Ελλάδα.

Δεν είναι η Ακρόπολη η Ελλάδα, δεν είναι τα σουβλάκια; Δεν είναι τα στενάκια η Ελλάδα στου Ψυρρή κτλ; Τι είναι αυτά, Γερμανία είναι; Δηλαδή, άμα δείχναμε τώρα πλάνα από τη Βουλιαγμένη και τις βίλες αυτή θα ήταν η Ελλάδα και γκουρμέ εστιατόρια; Όχι, η Ελλάδα είναι παραλίες, θάλασσα, τώρα το ότι έχουμε γίνει ξενοδοχείο της Ευρώπης είναι άλλη υπόθεση» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Τραμπ… ενέπνευσε τους Pearl Jam – Ποιο τραγούδι έγραψαν γι’ αυτόν (video)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο κλικ μέσα από το εξοχικό της στον Θεολόγο – Το εντυπωσιακό άγαλμα, το πορτραίτο και ο χορός της (Video)

Taylor Swift: Το νήμα που συνδέει τους «βασανισμένους ποιητές» της με την Σαπφώ και τον Πετράρχη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:12