search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:12
MENU CLOSE

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο κλικ μέσα από το εξοχικό της στον Θεολόγο – Το εντυπωσιακό άγαλμα, το πορτραίτο και ο χορός της (Video)

23.04.2024 12:26
aliki-voygioyklaki-new

Ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο την Αλίκη Βουγιουκλάκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο λογαριασμός VintageGreece στο Instagram με τον φακό να καταγράφει το εξοχικό της αείμνηστης εθνικής μας σταρ στον Θεολόγο Φθιώτιδας.

Σε αυτό βλέπουμε την μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου να ποζάρει δίπλα στην τραπεζαρία του σπιτιού της. Δεν θα μπορούσε να μην παρατηρήσει κανείς το εντυπωσιακό άγαλμα αλλά και το πορτραίτο της σε έναν χώρο που αποτελούσε το ησυχαστήριό της και που είχε διακοσμήσει η ίδια με το προσωπικό της γούστο.

Είναι γνωστό ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη με κάθε ευκαιρία επισκέπτονταν το εξοχικό της στον Θεολόγο, περνώντας χαλαρές και ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα δίπλα στον ήλιο και τη θάλασσα.

Αυτή δεν είναι, ωστόσο, η μοναδική στιγμή της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Θεολόγο που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Στο παρελθόν είχε δημοσιευτεί από τον λογαριασμό του δημοσιογράφου Χρήστου Κωνσταντίνου ένα σχετικό βίντεο, με την ηθοποιό να καταγράφεται να χορεύει ανέμελα.

Διαβάστε επίσης:

Taylor Swift: Το νήμα που συνδέει τους «βασανισμένους ποιητές» της με την Σαπφώ και τον Πετράρχη (Videos)

Μαρία Ιωαννίδου: «Μετάνιωσα που έκανα γυμνή φωτογράφιση – Πήρα πολλά λεφτά, πάνω από μισό διαμέρισμα» (Video)

Γιώργος Καπουτζίδης: Είχα πει στη μητέρα μου «κάποια μέρα θα σε κάνω περήφανη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:10