search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:53
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Μετάνιωσα που έκανα γυμνή φωτογράφιση – Πήρα πολλά λεφτά, πάνω από μισό διαμέρισμα» (Video)

23.04.2024 11:08
maria-ioannidoy-new

Για τη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό αλλά και τον Βαγγέλη Σειληνό μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει την οποία και μετάνιωσε, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει πολλά χρήματα από αυτήν.

«Ερωτεύτηκα τον Βαγγέλη Σειληνό 9 ετών, τον είδα και έμεινα άναυδη. Μια φορά με σκαμπίλισε εξαιτίας του Φρέντυ (Γερμανού). Δεν ταιριάζαμε με τον Σειληνό, γι’ αυτό και χωρίσαμε», είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και πρόσθεσε:

«Μας είχε καλέσει ο Φρέντυ σε μια εκπομπή και κάτι είπα και υποστήριξα τον Φρέντυ και μου έδωσε ένα χαστούκι, ζήλευε πάρα πολύ. Και ο Φρέντυ με ζήλευε, αλλά δεν με ταλαιπωρούσε. Μετάνιωσα που έκανα γυμνή φωτογράφιση. Πήρα πολλά λεφτά, παραπάνω από μισό διαμέρισμα. Ο Φρέντυ μού άφησε πολλά λεφτά, αλλά δεν υπάρχουν πια».

Τέλος, η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά την ηλικία της αναφέροντας τα εξής:

«Είναι ντροπή τους να γράφουν για την ηλικία μου, άλλωστε δεν ισχύουν αυτά. Θα μπορούσα να κάνω και μήνυση στον κύριο αυτόν, αλλά βαριέμαι. Μεγάλωσα αρκετά, αλλά δεν μου φαίνεται κι αυτό δεν τους αρέσει»

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: Είχα πει στη μητέρα μου «κάποια μέρα θα σε κάνω περήφανη» (Video)

Alec Baldwin: Έξαλλος με ακτιβίστρια που του ζητούσε επίμονα να πει «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χτύπησε και πέταξε το κινητό της (video)

«Σπασμένη Φλέβα»: Η νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης – Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:51