search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Πύρρος Δήμας: Γιατί η κόρη του άλλαξε το επίθετό της στα social media – Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος (Videos)

06.04.2024 13:57
PyrrosDimas2 (1)

Για τη σχέση με τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο αλλά και για την κόρη του που άλλαξε το επίθετό της στα Social Media μίλησε ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον δεύτερο γάμο του.

Ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας πριν από τρεις εβδομάδες σε συνέντευξη του με αφορμή τον γάμο μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την εγκυμοσύνη της είχε αποκαλύψει ότι: «Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν όταν έμαθαν για τη σχέση μου με την Αφροδίτη» εξηγώντας στη συνέχεια ότι «στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Όταν έμαθαν για τη σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά – σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία».

Σε αντίθεση με το τρίτο παιδί του Πύρρου Δήμα, τη Μαρία που σπουδάζει στις ΗΠΑ τα δυο πρώτα παιδιά του διατηρούν κανονικά στα social media το επίθετο τους και υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα.

Ο Πύρρος Δήμας μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας Σδούγκου είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με το μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών. Όσον αφορά την Μαρία είχε πει σε συνέντευξη του πριν από ένα χρόνο: «Την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων».

Για τις σχέσεις του με τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμος είχε πει: «Τα παιδιά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου (ΗΠΑ) και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε μια ομαδική συνομιλία, όπου μια φορά την εβδομάδα μιλάμε όλοι μαζί σε βιντεοκλήση. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά δεν έχεις την επιλογή να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να περιμένεις να σε βοηθήσει ο Θεός, πρέπει εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα. Πρώτον να είσαι υγιής και καλά και δεύτερον να είσαι κοντά τους, να στηρίξεις τις επιλογές τους. Έμαθα, λίγο αργά αλλά έμαθα. Τον μικρότερο γιο μου, τον Νικόλα τον έχω εδώ, τον μεγάλωσα, ήμουν δίπλα του. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, θέλω να είναι τυχερά και να προοδεύσουν. Ευτυχώς, που έκανα τα παιδιά μου μικρός, γιατί τώρα είμαστε φίλοι».

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του άλλαξε το επίθετό της

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Γεια Σου, αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για τον πραγματικό λόγο που η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επίθετό της.

«Δεν ισχύει ότι ο λόγος που άλλαξε η Μαρία το επίθετό της είναι οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον πατέρα της. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ο λόγος που άλλαξε το επίθετό της είναι ότι έχει μετακομίσει στην Αμερική, ασχολείται με την άρση βαρών και δε θέλει να συνδέεται με τον πατέρα της, καθώς ο ίδιος είναι Ολυμπιονίκης. Οι δυο τους είναι μια χαρά, απλά θέλει να χαράξει τη δική της προσωπική πορεία στον χώρο αυτό.»

Μαγγίρα και Χρηστίδου για Καινούργιου: «Είναι σαν να συγχωρεί τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με αυτά που λέει» (Video)

Παπαδόπουλος για Σάττι: «Το “Ζάρι” είναι σαν 9 τραγούδια μαζί…»

Dragon’s Den: «Τα πήρε» ο Βαφειάς με διαγωνιζόμενο – «Δεν είναι ευγενικό να με διακόπτετε!» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:51