search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:01
MENU CLOSE

Dragon’s Den: «Τα πήρε» ο Βαφειάς με διαγωνιζόμενο – «Δεν είναι ευγενικό να με διακόπτετε!» (Video)

06.04.2024 12:51
dragons den (1)

Επεισοδιακή η παρουσίαση επιχειρηματικού πλάνου από τρείς διαγωνιζόμενους το βράδυ της Παρασκευής στο Dragon’s Den, όπου κατά τη διάρκεια της ο ένας από αυτούς παραδέχθηκε πως κατηγορήθηκε στο παρελθόν για δωροληψία ενώ στη συνέχεια εντάθηκε η κατάσταση ανάμεσα σε αυτόν και τον Χάρη Βαφειά.

Αρχικά, όταν ο Γιώργος Καραπλής παραδέχθηκε πως κατηγορήθηκε στο παρελθόν για δωροληψία, η Μαρία Χατζηστεφανή δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη. «Είχα θέματα με την δικαιοσύνη. Κατηγορήθηκα για δωροληψία» παραδέχθηκε ο διαγωνιζόμενος του Dragons’ Den απαντώντας σε ερωτήσεις του Χάρη Βαφειά.

Αμέσως μετά, όμως, όσο ο Χάρης Βαφείας προσπαθούσε να επικοινωνήσει στον Λέοντα Γιοχάι την ροή των ερωτήσεων του, ο διαγωνιζόμενος θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις εξοργίζοντας στιγμιαία τον πλοιοκτήτη και επενδυτή του Dragons’ Den. «Απαντάω τώρα στον κύριο, αφήστε με να μιλήσω ένα λεπτό! Ναι σας έκανα μια ερώτηση αλλά με ρωτάει τώρα κάτι, αφήστε με. Θα σας αφήσουμε να μιλήσετε».

«Δεν είναι ευγενικό να με διακόπτετε! Δεν σας διακόψαμε εμείς μια ώρα που μιλάτε. Προσπαθώ να μιλήσω για ένα λεπτό, αφήστε με» υπογράμμισε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ο Χάρης Βαφειάς προς τον Γιώργο Καραπλή στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den που παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Παρασκευής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Δεν είμαι εισαγγελέας εγώ. Εγώ του λέω τι λέει η Καθημερινή και το Βήμα, δυο έγκριτες εφημερίδες. Διάβασα ότι παύει η κατηγορία της δωροληψίας, έτσι διάβασα» πρόσθεσε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο εφοπλιστής προς τον διαγωνιζόμενο.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Νικολαΐδης: Εξοργισμένος στα social media ο ηθοποιός – «Κι εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@…κ@;»

Μαγγίρα για τη δολοφονία στους Αγ. Αναργύρους: «Δεν γίνεται να μη με επηρεάσει ως μάνα – H απώλεια της Κυριακής μας αφορά όλους»

Shaya: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:01