search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:21
MENU CLOSE

Σταύρος Νικολαΐδης: Εξοργισμένος στα social media ο ηθοποιός – «Κι εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@…κ@;»

06.04.2024 11:44
stavros_nikolaidis

Με ένα οργισμένο βίντεο στο TikTok σχολίασε ο Σταύρος Νικολαΐδης την αδιανόητη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Υποστήριξε λέει ο αστυνομικός που ήταν στο τηλέφωνο και είχε αυτό το υφάκι ότι δέχεται 300 τηλεφωνήματα την ημέρα εκ των οποίων τα 50 είναι παραπλανητικά… Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@@κα; Εσύ θα πας να τρέξεις με το περιπολικό; Δώσε το σήμα και άσε άλλους να αξιολογήσουν τον κίνδυνο. Θα σε κατηγορήσουν γιατί τους έστειλες τζάμπα άμα ήταν απάτη το τηλεφώνημα;» ανέφερε ο ηθοποιός.

@stavrosnikolaidis Τόσο καιρό συμβουλεύουν τις γυναίκες που κακοποιούνται να μην φοβούνται και να πάνε στην αστυνομία. Ιδού τα αποτελέσματα!!! #kyriaki #gynaikoktonia #elas ♬ πρωτότυπος ήχος – Σταύρος Νικολαΐδης

«Η άλλη 23 χρονών στο τμήμα που έχει τελειώσει Αξιωματικός, εγώ που είμαι άσχετος, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να χτυπήσω να ψάξω το όνομα αυτού που απειλεί αλλά και αν δεν το σκέφτηκες αυτό και δεν σκέφτηκες καν, κοριτσάκι μου γλυκό, να κρατήσεις την κοπέλα εκεί πέρα, είτε από βαρεμάρα, είτε επειδή είσαι ανόητη, δεν κάνει να είσαι Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα», πρόσθεσε.

«Μην ακούω για γενικεύσεις, γιατί υπάρχουν και πάρα πολύ καλοί αστυνομικοί. Πέσανε σε ένα τμήμα 3-4 ηλίθιοι μαζί από τον καταδικασμένο έξω τον φρουρό, που ήταν καταδικασμένος και συνέχισε να είναι αστυνομικός», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μαγγίρα για τη δολοφονία στους Αγ. Αναργύρους: «Δεν γίνεται να μη με επηρεάσει ως μάνα – H απώλεια της Κυριακής μας αφορά όλους»

Shaya: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά» (Video)

Διαζύγιο για Σάσα Μπάρον Κοέν και Άιλα Φίσερ μετά από σχεδόν 14 χρόνια γάμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:20