search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:07
MENU CLOSE

Μαγγίρα για τη δολοφονία στους Αγ. Αναργύρους: «Δεν γίνεται να μη με επηρεάσει ως μάνα – H απώλεια της Κυριακής μας αφορά όλους»

06.04.2024 11:31
maggira

Συναισθηματικά φορτισμένη ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή η Μπέττυ Μαγγίρα εξαιτίας της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών. 

Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της αναφέρθηκε στην αδιανόητη γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων που κόστισε τη ζωή της 28χρονης Κυριακής.

«Το κέφι μας είναι πάντα στα ύψη, δεν το συζητώ, διότι είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή και αυτό θα παραμείνουμε, αυτό θα κρατήσουμε. Θέλουμε να σας κάνουμε να περνάτε καλά», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Βέβαια, δεν γίνεται να μην μας επηρεάζει η επικαιρότητα και όλα όσα γίνονται γύρω μας. Μας συγκλόνισε η δολοφονία της Κυριακής όλους μας και μας συγκλονίζουν και τα στατιστικά. 40 γυναίκες τη μέρα καταγγέλλουν τον σύντροφό τους για βία. Αυτόν τον αριθμό και μόνο που τον ακούς δεν γίνεται να μην σε επηρεάσει. Δεν γίνεται να μην με επηρεάσει ως γυναίκα, δεν γίνεται να μην με επηρεάσει ως μάνα που μεγαλώνει δύο κορίτσια», εξομολογείται η παρουσιάστρια.

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να ζητάνε βοήθεια οπωσδήποτε. Να φωνάζουν στους δίπλα, στην οικογένειά τους. Δυστυχώς, η Κυριακή ήταν αυτό το θύμα που ζήτησε βοήθεια αλλά δεν πρόλαβε να τη λάβει. Η απώλειά της μας αφορά όλους και θα έπρεπε, όταν μία γυναίκα καταθέτει μία τέτοια συμπεριφορά, να νιώθει ασφαλής για τη ζωή της. Όταν θα φτάσουμε στο επίπεδο να μπορούμε να της προσφέρουμε ως κοινωνία αυτή την ασφάλεια, τότε νομίζω πως θα έχουμε πετύχει και ως άνθρωποι», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

Shaya: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά» (Video)

Διαζύγιο για Σάσα Μπάρον Κοέν και Άιλα Φίσερ μετά από σχεδόν 14 χρόνια γάμου

Γιώργος Πρίντεζης: Πατέρας για δεύτερη φορά – Έγκυος η Στέλλα Κωστοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01