search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Τζολί-Πιτ: Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη τους – Κακοποίηση καταγγέλλει η Αντζελίνα

05.04.2024 13:38
jolie-pitt-new

Η νομική ομάδα της Αντζελίνα Τζολί εξαπολύει νέα πυρά κατά του Μπραντ Πιτ, τον οποίον κατηγορεί ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά πριν από τη διαμάχη του ζευγαριού, το 2016 σε ένα αεροπλάνο.

Ο ισχυρισμός αυτός διατυπώνεται σε νέα έγγραφα που προσκομίστηκαν στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης για την ιδιοκτησία ενός οινοποιείου στη Γαλλία.

Οι δικηγόροι της 48χρονης Τζολί κατέθεσαν τα νέα έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, υποστηρίζοντας ότι ο 60χρονος Μπραντ Πιτ είχε ιστορία επιθετικής συμπεριφοράς πριν από το επεισόδιο που έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου, 2016, σε πτήση από τη Νίκαια της Γαλλίας προς το Λος Άντζελες.

Ο Μπραντ Πιτ αρνείται όλες τις κατηγορίες για επιθετική συμπεριφορά και δεν έχουν ασκηθεί κατηγορίες εναντίον του.

Ο δικηγόρος της Τζολί, Πολ Μέρφι δήλωσε στη Dailymail.com ότι με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στα νέα έγγραφα αποκαλύπτεται γιατί ο Μπραντ Πιτ πίεζε την Τζολί να υπογράψει συμφωνία μη αποκάλυψης των διαφορών τους.

«Ενώ η κακοποιητική ιστορία του Πιτ εναντίον της Τζολί άρχισε αρκετά πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας, τον Σεπτέμβριο του 2016 από την Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που εκείνος ήταν κακοποιητικός και εναντίον των παιδιών», υποστηρίζει η νομική ομάδα της Τζολί.

Η Τζολί και ο Πιτ έχουν εμπλακεί σε δικαστικές διαμάχες για την περιουσία τους και την κηδεμονία των παιδιών τους.

Πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού ανέφερε ότι ο Πιτ αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία παρακολούθησης συνεδριών με ειδικούς συμβούλους για ενδοοικογενειακή βία και αρνήθηκε ότι υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

Από την πλευρά της Τζολί επισημαίνεται επίσης ότι «παρά το ενοχλητικό αίτημα (του Μπραντ Πιτ για την αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών, η Τζολί εξακολουθεί να μην επιδιώκει κάτι τέτοιο» και «υποστήριξε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις επιθυμίες και τις ανάγκες  των παιδιών, με βάση αυτό που αισθάνονται τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Κρις Πάιν: Κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία «Poolman» (Video)

Μέγκαν Μαρκλ: Η τέλεια δικαιολογία για να πει «όχι» σε συνάντηση με Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Ουίλιαμ

Βιβλίο μαγειρικής… δια χειρός Πάμελα Άντερσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:37