search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:44
MENU CLOSE

Γραμμένος για την επίθεση από τον Φλώρο: «Δέχτηκα γροθιά στο πρόσωπο, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

24.04.2024 21:22
grammenos epithesi 98- new

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για την επίθεση που δέχθηκε εντός του Κοινοβουλίου από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο έκανε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος.

Αφού έδωσε κατάθεση στην ΓΑΔΑ και εξερχόμενος από το κτίριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Βασίλης Γραμμένος περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε.

Σε ερώτηση για το αν έβρισε την οικογένεια του κ. Φλώρου, απάντησε « δεν έχω να απαντήσω σε φαντασίες του καθενός. Δεχτήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο. Άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγω λοιπόν βγήκα εκτός αιθούσης, δεν πρόλαβα να αντιδράσω ή να μιλήσω, ούτε να απαντήσω. Δέχτηκα γροθιά στο πρόσωπο, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο K. Φλώρος ο οποίος κρατήθηκε για αρκετή ώρα στο φρουραρχείο της Βουλής, μεταφέρθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στη ΓΑΔΑ, καθώς όπως έκρινε ο Κωνσταντίνος Τασούλας, έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, όπου του ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα.

Διαβάστε επίσης:

Κομισιόν: Εκκρεμότητα της Ελλάδας με οδηγία για την παθητική δωροδοκία – Αίτημα για εφαρμογή της

Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς – Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στη λίστα, όλα τα ονόματα

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή, υπό κράτηση μέχρι την απολογία την Πέμπτη – Mε κάταγμα στη μύτη και νάρθηκα στο χέρι ο Γραμμένος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06