search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:41
MENU CLOSE

Μαριζέτα Αντωνοπούλου: Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο για το ΕΣΥ

24.04.2024 19:44
marizeta_antonopoulou_new

H υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριζέτα Αντωνοπούλου απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο για τον τρόπο με τον οποίο προβάλλει και διαχειρίζεται το θέμα υγείας του 78χρονου πατέρα του Δημήτρη.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της στο X «Ο κ. Καλλιάνος χρησιμοποιεί ένα προσωπικό γεγονός, για να απαξιώσει την δημόσια υγεία» ενώ σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «απειλεί δημόσια τους γιατρούς χωρίς ντροπή».

Στην ανάρτησή της αναφέρει αναλυτικά:

«Ο κ. Καλλιάνος χρησιμοποιεί ένα προσωπικό γεγονός, για να απαξιώσει την δημόσια υγεία. Μετά την διάλυση του ΕΣΥ από την Ν.Δ., την διαρκή υποτίμηση γιατρών και νοσηλευτών. Τις δηλώσεις για την υπερεπαρκεια σε ΜΕΘ, ο βουλευτής της ΝΔ απειλεί δημόσια τους γιατρούς χωρίς ντροπή.

Το ΠΑΣΟΚ του ΕΣΥ για όλους θωράκισε τους γιατρούς από τις απειλές της Δεξιάς και τους ασθενείς από τυχόν αυθαιρεσίες και λάθη. Αυτήν την κληρονομιά προς τον λαό, επιχειρεί να χρεοκοπήσει και να ιδιωτικοποιήσει η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Οι απειλές δεν έχουν θέση στον πολιτικό μας διάλογο.

Οι διαγνώσεις δεν γίνονται από συγγενείς, ούτε στα τηλεπαράθυρα. Περαστικά στον πατέρα του κ.Καλλιάνου. Απαιτούμε ουσιαστική αναβάθμιση του δημοσίου συστήματος υγείας για όλους».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου είναι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ενώ πάσχει από πολλά συνοδά προβλήματα υγείας. Το Αττικό νοσοκομείο σε απάντησή του προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σήμερα Τετάρτη (24/4/2024) τονίζει ότι «Η εισαγωγή των ασθενών στη ΜΕΘ γίνεται με αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια» και ότι «μέχρι και τις 23 Απρίλιου δεν πληρούσε τα κριτήρια για να εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος επιμένει πως «θα φτάσει το μαχαίρι ως το κόκκαλο». «Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνει. Μιλάω ως πολίτης. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες γιατί έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να γράψω. Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες και τις μήτρες που έχουν βιώσει κάτι τέτοια» είπε στο Mega.

Διαβάστε επίσης:

Μίρνα Φαφουτέλλη: «Να τα βάλετε με τα αφεντικά σας κ. Καλλιάνε, όχι με τους γιατρούς»

Κασσελάκης από Νίσυρο: «Ισχυρά κίνητρα για να τεθεί με ρεαλιστικούς όρους ο στόχος της αποκέντρωσης»

Αιχμές Απόστολου Κακλαμάνη κατά ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στον αποκλεισμό των Σπαρτιατών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06