search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:09
MENU CLOSE

Μαριζέτα Αντωνοπούλου: Υποβάθμιση του κράτους δικαίου σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους

18.04.2024 19:22
marizeta_antonopoulou_new

«Το σχέδιο Νόμου για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας αφαιρεί βασικά δικαιώματα από τους πολίτες» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Μαριζέτα Αντωνοπούλου, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η διδάσκουσα Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών επισημαίνει πως η άμεση και ανεμπόδιστη προσφυγή στην Δικαιοσύνη όλων των πολιτών είναι πρώτιστα θέμα δημοκρατίας, είναι η μήτρα του κράτους δικαίου.

«Το μαζικό κλείσιμο των δικαστικών δομών  υπηρετεί και αυτό την πολιτική της υποβάθμισης του κράτους δικαίου και την λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών μακριά από τις ανάγκες των πολιτών», προσθέτει, χαιρετίζοντας την σημερινή συγκέντρωση στο δικαστικό μέγαρο Τριφυλίας.

«Απαιτούμε την παραμονή όλων των δικαστικών δομών στην Κυπαρισσία και στους Γαργαλιάνους και την ουσιαστική αναβάθμισή τους. Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, 20  Απριλίου και ώρα 18:00, στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας», καταλήγει η κα. Αντωνοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Στις 13 Μαΐου το τετ α τετ στην Άγκυρα

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη – Στη θέση του ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Βουλή: Κόντρα Βελόπουλου – Θεοχάρη για τη συμμετοχή Μπελέρη στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:38