search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 10:59
MENU CLOSE

Βουλή: Κόντρα Βελόπουλου – Θεοχάρη για τη συμμετοχή Μπελέρη στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο 

18.04.2024 14:02
velopoulos_theoxaris_new

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση πυροδοτεί η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμπεριλάβει τον Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να κάνει λόγο για επιλογή ανάσχεσης της δυναμικής της Ελληνικής Λύσης. 

«Πήρε ο πρωθυπουργός την κεφαλή της αντιστάσεως στη Χειμάρα και την πάει στην Ευρωβουλή, κάνει το χατίρι του Ράμα» ανέφερε σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος, καταλογίζοντας στη ΝΔ πατριδοκαπηλία. «Aνοίγει κερκόπορτα με το Κόσοβο. Αυτό είναι πατριδοκαπηλία, βάζετε μπροστά τον Μπελέρη και προδίδετε την Κύπρο, τη Θράκη και τη Σερβία», υποστήριξε.

Τα λεγόμενα Βελόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση του παριστάμενου υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας Χάρη Θεοχάρη που σχολίασε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος «πόνεσε πολιτικά» από τη συμμετοχή Μπελέρο στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο και πως «θα μείνει με το πολιτικό μπεγλέρι στο χέρι». Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη η υποψηφιότητα Μπελέρη συμβολίζει τα δίκαια του ελληνισμού στην Αλβανία, την αταλάντευτη πίστη της Ελλάδας στο κράτος δικαίου, και το γεγονός ότι οι διαφορές μας με την Αλβανία δεν είναι διμερείς, αλλά ευρωπαϊκές.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στράφηκε και κατά του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Ανδρουλάκη για τη δήλωση περί «θαύματος» στα βαφτίσια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως οι πολιτικοί του αντίπαλοι «καπηλεύονται το μυστήριο της Ορθοδοξίας για να κάνουν σπέκουλα λαϊκισμού, εκείνοι που κατηγορούσαν εμένα ότι δήθεν πουλούσα χειρόγραφα του Ιησού».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου: «Ζήτημα ζωτικής σημασίας να μπορέσουμε να αναζωογονήσουμε τα δημοκρατικά μας συστήματα»

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Ειδικής Παροχής Προστασίας Μητρότητας των αυτοαπασχολούμενων και των αγροτισσών

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για Παπανώτα, σκέψεις για αποπομπή του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12