search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:46
MENU CLOSE

Επίθεση Ανδρουλάκη κατά Βελόπουλου και Κασσελάκη

25.04.2024 17:59
nikos androulakis

Ευθείες βολές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου για τις συστάσεις του προς βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών να μην εμφανιστούν στις εκκλησίες το Πάσχα, εκτόξευσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε παρέμβασή του στη Βουλή, χαρακτήρισε απαράδεκτο βουλευτές να παρακινούν σε βία στις εκκλησίες, όπως συνέβη με την επίθεση εντός του ιερού ναού στην Καβάλα, αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης χωρίς να τον κατονομάσει, κάνοντας λόγο για πολιτικούς αρχηγούς που λειτουργούν ως τροχονόμοι της θρησκείας και λένε ποιοι μπορούν να πάνε στις εκκλησίες και ποιοι όχι. Κάλεσε δε, την εκκλησία να πάρει θέση, όπως είπε, για το αν είναι αιρετικό για κάποια ψηφαλάκια να πλαστογραφεί το επίσημο δόγμα της χριστιανικής πίστης, πουλώντας δήθεν επιστολές του Ιησού.

«Είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών βουλευτών να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία που αμαυρώνουν το Κοινοβούλιο», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή και την επίθεση Φλώρου στον Βασίλη Γραμμένο,  χαρακτηρίζοντας ντροπή τα όσα συνέβησαν χθες στην αίθουσα της Ολομέλειας και το Περιστύλιο. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στη συμβολή του ΠΑΣΟΚ στον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τον Άρειο Πάγο «του κόμματος περιτυλίγματος της Χρυσής Αυγής»,  όπως είπε και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η παρέα του κ. Κασσελάκη δεν σταματάει να μας εκπλήσσει, καθώς ενώ ο ίδιος από την κρουαζιέρα με το σκάφος, μας ενημέρωνε  ότι δεν θέλει τις ψήφους των Σπαρτιατών, λίγο μετά ο εξάδελφός του και υποψήφιος ευρωβουλευτής μας έλεγε ότι είναι ευπρόσδεκτες», είπε για να προσθέσει ότι «για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει την νησιωτική περιοδεία του ο Κασσελάκης: Έφτασε στη Λέρο

Βασίλης Γραμμένος για επεισόδιο με Κωνσταντίνο Φλώρο: «Με τράβαγε από τον λαιμό, με έσερνε, προσπάθησε να με πνίξει»

ΚΚΕ: Η νέα εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα» επιβεβαιώνει τους μεγάλους κινδύνους από την παρουσία στο «στόμα του λύκου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50