search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:35
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Φλέσσα: Παραμένει υποψήφια του Μητσοτάκη παρά την αποτρόπαια δήλωση – Δεν είμαστε όλοι συνένοχοι

25.04.2024 20:20
stefanos_kasselakis_new

«Όχι» στην διάχυση της ευθύνης για τα Τέμπη λέει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media εγείροντας θέμα για το ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα παραμένει παρά την «αποτρόπαια δήλωση» που έκανε χθες για τα θύματα, «μαζί τα σκοτώσαμε».

«Η ντροπή φτάνει στα άκρα: Μία ολόκληρη κοινωνία βαφτίζεται συνένοχη στο έγκλημα των Τεμπών επειδή μία κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχτεί ότι άφησε καμένη την τηλεδιοίκηση, ότι προσέλαβε με κομματικά κριτήρια έναν ακατάλληλο σταθμάρχη, ότι μπάζωσε, μόνταρε, συγκάλυψε. Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το ξέρατε ότι είστε… δολοφόνοι;

Δείτε μαζί μου μία σοκαριστική δήλωση.

Επαναλαμβάνω το αδιανόητο:

“Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί.”

Κι εσύ που τώρα βλέπεις αυτό το βίντεο!

Είναι η λογική εκείνη η γνωστή, ότι η χώρα χρεοκόπησε επειδή δεν έπαιρνες απόδειξη από τον φούρνο, όχι επειδή κάποιοι κατασπάραξαν τα δημόσια ταμεία.

Μόνο που εδώ η ντροπή φτάνει στα άκρα: Μία ολόκληρη κοινωνία βαφτίζεται συνένοχη στο έγκλημα των Τεμπών επειδή μία κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχτεί ότι άφησε καμένη την τηλεδιοίκηση, ότι προσέλαβε με κομματικά κριτήρια έναν ακατάλληλο σταθμάρχη, ότι μπάζωσε, μόνταρε, συγκάλυψε.

Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι.

Και σας παρακαλώ, να μην ανεχτείτε άλλο αυτή τη διάχυση ευθύνης, αυτή την ενοχοποίηση στην οποία σας υποβάλλει τόσο ύπουλα αυτή η κυβέρνηση.

Σημειώνω ότι η κυρία Βίκυ Φλέσσα, που έκανε αυτήν την αποτρόπαια δήλωση, παραμένει υποψήφια ευρωβουλευτής του κ. Μητσοτάκη. Προφανώς τον εκφράζει».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης στον Alpha: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

Ξύλο στη Βουλή: Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Φλώρος στην ανακρίτρια – «Ουδέποτε χτύπησα τον Γραμμένο στο πρόσωπο»

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά: Γνήσια δεκανίκια της κυβέρνησης, δεν σχολίασαν τη δήλωση Θεοδωρικάκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:31