search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:05
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης στον Alpha: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

25.04.2024 20:11
kasselakis

Για τα πολιτικά αλλά και τα προσωπικά του σχέδια μιλά ο Στέφανος Κασσελάκης στην τηλεόραση του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος τον ακολούθησε σε μεγάλο μέρος της περιοδείας του στα νησιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην εφ όλης της ύλης συνέντευξη, μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για τις Ευρωεκλογές, τον Αλέξη Τσίπρα, τα περιουσιακά του και την ζωή του με τον Τάιλερ Μακμπεθ,  μετά τον γάμο.

Στο τρέιλερ της εκπομπής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

Μιλώντας για τα προσωπικά του και τα σχέδιά του στο μέλλον με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, αποκάλυψε πως τα παιδιά είναι στο πλάνο. «Είμαι 36, θα ήθελα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα μέχρι τα 40» λέει χαρακτηριστικά.

H συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ θα μεταδοθεί την Πέμπτη από την εκπομπή «Αυτοψία» (00.15, Alpha).

Διαβάστε επίσης:

Ξύλο στη Βουλή: Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Φλώρος στην ανακρίτρια – «Ουδέποτε χτύπησα τον Γραμμένο στο πρόσωπο»

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά: Γνήσια δεκανίκια της κυβέρνησης, δεν σχολίασαν τη δήλωση Θεοδωρικάκου

Πέτρος Κόκκαλης: Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ενόψει ευρωεκλογών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:04