search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:58
MENU CLOSE

Νίκος Μωραΐτης: «Τι στο καλό… Όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ ”πυροβολημένοι”»;

25.04.2024 18:31
nikos_moraitis_new

Με μια ιδιαιτέρως αιχμηρή ανάρτηση στο X o γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζει «τους ξαδέλφους των προέδρων» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι στο καλό… Όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολημένοι» είναι;», γράφει.

Προφανώς αναφέρεται αφενός στον Βασίλη Κασσελάκη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra Channel όταν ρωτήθηκε σχετικά, χαρακτήρισε τις ψήφους των Σπαρτιατών «ευπρόσδεκτες», αναφορά που μαζεύει με σημερινή του ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Η αναφορά του όμως φαίνεται να αφορά και τον έτερο ξάδελφο, τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα», σχολιάζοντας το περιστατικό που περιέγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης με τη βάπτισή του.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κόκκαλης: Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ενόψει ευρωεκλογών

Επίθεση Ανδρουλάκη κατά Βελόπουλου και Κασσελάκη

Συνεχίζει την νησιωτική περιοδεία του ο Κασσελάκης: Έφτασε στη Λέρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50