search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:49
MENU CLOSE

The Simpsons: Έξαλλοι οι θαυμαστές για τον θάνατο χαρακτήρα της σειράς – «Πώς τόλμησαν να τον σκοτώσουν;»

25.04.2024 13:28
thesimpsons-new

Τον θάνατο ενός ήρωα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά κατά την πρώτη σεζόν, το 1989, παρακολούθησαν οι θαυμαστές των «Simpsons», εκφράζοντας μέσω των social media τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή τους γι’ αυτή την εξέλιξη.

Ο λόγος για τον χαρακτήρα Larry «The Barfly» Dalrymple ο οποίος εμφανιζόταν κυρίως στο μπαρ Moe’s κοντά στον Homer Simpson και τους φίλους του, λέγοντας περιστασιακά στη σειρά, μια ή δύο ατάκες.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου με τον θάνατο του Larry, με τους θαυμαστές της σειράς να κατακεραυνώνουν τους δημιουργούς γράφοντας, μεταξύ άλλων, στο Twitter ότι «Έφεραν έναν τέτοιο θάνατο χωρίς λόγο».

«Πώς τόλμησαν να σκοτώσουν τον Larry;» αναφέρεται σε ένα άλλο σχόλιο.

Έντονες οι αντιδράσεις στο Twitter

Τι απαντά η παραγωγή

Από τη μεριά του, ο Τομ Λονγκ, ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων, μιλώντας στο TMZ, αποκάλυψε ότι η δημιουργική ομάδα ήθελε ο θάνατος του Larry να «χτυπήσει σκληρά το κοινό» παρόλο που ο ήρωας δεν είχε ποτέ κάποια πολύ σημαντική στιγμή που θα καθόριζε την έκβαση της σειράς.

«Δεν έχει σημασία πόσο μικρός ήταν ο ρόλος του Larry, επειδή οι χαρακτήρες στο “The Simpsons” δεν πεθαίνουν συχνά κι έτσι, είναι μεγάλη υπόθεση όταν πεθαίνουν» πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε ότι τον θλίβει το γεγονός ότι η εξέλιξη αυτή αναστάτωσε τους θαυμαστές, ωστόσο, δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι θαυμαστές το πήραν τόσο… βαριά, καθώς αυτό -αν μη τι άλλο- δείχνει πόσο αγαπητή είναι ακόμα η σειρά.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Έτοιμη η ειδική εκπομπή-σόου για το επερχόμενο Euro της Γερμανίας

Ανησυχία για τις αθρόες απολύσεις σε ΜΜΕ, διεθνώς, σε μια εξόχως εκλογική χρονιά

Τύπος 2023: Σε ελεύθερη πτώση οι πωλήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά από το 2018

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:48