search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Βουλή: Προβληματισμός με τον περιοριστικό όρο των 50 μέτρων για Φλώρο – «Δεν θα βάλουμε λουρί στον Γραμμένο»

25.04.2024 19:14
floros

Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στα έδρανα της Βουλής προκειμένου να εφαρμοστεί ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον Κωνσταντίνο Φλώρο να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα τον Βασίλη Γραμμένο. 

«Είναι δικό του θέμα, ας βρει λύση», σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής στο σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων για να προσθέσει ότι το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να βάλει λουρί στον Βασίλη Γραμμένο ο οποίος είναι το θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης.  

«Δεν μπορώ να επιβάλω στο θύμα που θα καθίσει. Έχει δικαίωμα να κινείται ελεύθερα μέσα στη Βουλή», ανέφερε και διερωτήθηκε μήπως ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε είναι απόφαση για παράταση του χρονικού διαστήματος αποκλεισμού του Κωνσταντίνου Φλώρου από τη Βουλή.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι οι 15 ημέρες αποκλεισμού του είναι εργάσιμες και όχι ημερολογιακές. 

Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές επί το αυστηρότερο που εξετάζονται, ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να αφορούν στον αποκλεισμό από τις εργασίες της Βουλής για δύο μήνες αντί για 15 ημέρες και η περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης να αγγίξει ακόμα και τους 5 μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά: Γνήσια δεκανίκια της κυβέρνησης, δεν σχολίασαν τη δήλωση Θεοδωρικάκου

Πέτρος Κόκκαλης: Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ενόψει ευρωεκλογών

Επίθεση Ανδρουλάκη κατά Βελόπουλου και Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:14