search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:55
MENU CLOSE

Ξύλο και στην τοπική αυτοδιοίκηση: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας

25.04.2024 11:35
tzaneio-new

Νέο σοβαρό επεισόδιο με μπουνιές έλαβε μέρος στο ΔΣ. του Δήμου Νικαίας – Ρέντη μεταξύ Δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου σύμφωνα με την ΕΡΤ!

Μια ημέρα μετά το επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του Κωνσταντίνου Φλώρου και του Βασίλη Γραμμένου, άλλο ένα επεισόδιο με γροθιές φαίνεται πως έλαβε μέρος, αυτή τη φορά σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εξω από το Ειρηνοδικειο Νίκαιας, δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Όπως μετέδωσε η Κρατική τηλεόραση, ο αντιδήμαρχος μετάφερθηκε στο Τζάνειο με αιμορραγία για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις. Δεν έχει συλληφθεί προς το παρόν ο δημοτικός σύμβουλος.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε τροχονόμο στο κέντρο της πόλης – Τραυματίστηκε ελαφρά (photos)

Πέλλα: «Μια μέρα πριν τον κάψουν με τσιγάρο, τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι – Το είχε καταγγείλει αλλά το σχολείο δεν πήρε μέτρα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50