search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Θα κινηθεί κατά του νοσοκομείου με δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια – ΕΔΕ από τη διοίκηση

25.04.2024 11:22
kallianos 544 new

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πατέρας του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης Καλλιάνος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Αττικό νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μετά την τραγική αυτή εξέλιξη προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του νοσοκομείου και των γιατρών, με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο Διοικητής

Σπυρίδων Αποστολόπουλος»

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω γάγγραινας και η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση, όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου χθες.

«Ο Δημήτρης Καλλιάνος, απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών. Είχε νοσηλευτεί λόγω γάγγραινας στο αριστερό πόδι, ενώ, σύμφωνα με το ανακοινωθέν του νοσοκομείου, έπασχε μεταξύ άλλων «από τελικού σταδίου νεφρική ανεπάρκεια υπό αιμοκάθαρση, σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή υπέρταση, βαριά στεφανιαία νόσο και καρδιακή ανεπάρκεια (οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και επανειλημμένες διαδερμικές αγγειοπλαστικές στεφανιαίων, κολπικήμαρμαρυγή, ανεπάρκεια τριγλώχινας, τοποθέτηση απινιδωτή), πνευμονική ίνωση με κατ’ οίκον οξυγονοθεραπεία και καρκίνο γεννητικών οργάνων».

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ το νοσοκομείου και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.»

Ο μετεωρολόγος είχε ξεσπάσει για την αντιμετώπιση που θεωρεί πως είχε το περιστατικό από τους γιατρούς, τους οποίους ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, είχε υπερασπιστεί, με ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε τροχονόμο στο κέντρο της πόλης – Τραυματίστηκε ελαφρά (photos)

Πέλλα: «Μια μέρα πριν τον κάψουν με τσιγάρο, τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι – Το είχε καταγγείλει αλλά το σχολείο δεν πήρε μέτρα» (video)

Αλέξης Κούγιας: «Δεν κατέβηκα στην πολιτική γιατί ήθελα να γίνω πλούσιος» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50