search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:47
MENU CLOSE

Αλέξης Κούγιας: «Δεν κατέβηκα στην πολιτική γιατί ήθελα να γίνω πλούσιος» (Videos)

25.04.2024 10:25
koygias-new

Για το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου, τα 50 χρόνια στα δικαστήρια ως ποινικολόγος, αλλά και τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

Καλεσμένος της Έλενας Παπαβασιλείου στην εκπομπή EQ του Action 24, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά του χρόνια, τότε που οι συνθήκες της ζωής του ήταν δύσκολες με την οικογένειά του να μένει σε υπόγειο.

«Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον χωρισμό του με την Εύη Βατίδου, κάνοντας λόγο για μια πολύχρονη κι επίπονη δικαστική διαμάχη.

«Παντρεύτηκα στα 52 και έγινα πατέρας 53. Χώρισα όταν τα παιδιά μου ήταν 3 και 2 ετών. Δεν ήθελα να μεταφέρω τα προσωπικά μου προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου στα παιδιά μου. Ακόμα και σήμερα δεν έχω συζητήσει ποτέ με τα παιδιά μου για το διαζύγιο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα τους, παρότι υπέστη δεινά, για δώδεκα χρόνια ήμασταν σε δίκες, με αντικείμενο την περιουσία. Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών. Τα κέρδισα αυτά τα δικαστήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο καρκίνος πλέον είναι θεραπεύσιμος»

Μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι πλέον, πρόκειται για μια νόσο που μπορεί να θεραπευτεί, ενώ επισήμανε τη σημασία της πρόληψης, καθώς υπάρχουν, πια εξετάσεις με τις οποίες μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για την ασθένεια ακόμα και πριν εκδηλωθεί.

«Ήθελα να γίνω πλούσιος»

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν σκέφτηκε ποτέ να πολιτευτεί, παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί αντίστοιχες προτάσεις.

Ο ποινικολόγος είπε συγκεκριμένα ότι δεν πήρε ποτέ αυτή την απόφαση καθώς ήθελε «να γίνει πλούσιος», μια δυνατότητα που η δικηγορία τού πρόσφερε, ενώ η πολιτική δεν θα μπορούσε.

Τόνισε δε, ότι αν εκτός του λειτουργήματός του, ασχολούνταν και με κάτι άλλο, δεν θα μπορούσε να είναι τόσο συνεπής στο έργο του και άρα, επιτυχημένος.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Ευθεία βολή και όποιον πάρει ο Χάρος» – Οι διάλογοι των κατηγορουμένων

Νέος οικοδομικός κανονισμός: Τι προβλέπει η τροπολογία που κατατέθηκε για τα bonus στα ύψη των κτιρίων

Τέλος το χάρτινο εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Πώς θα πληρώνουμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:39