search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Πλέον, είμαι μόνο σε μια εφαρμογή γνωριμιών» (Video)

26.04.2024 12:08
vasilopoylos-new

Για τη σημασία που έχει στη ζωή του ο έρωτας και οι συντροφικές σχέσεις μίλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, επισημαίνοντας ότι για τον ίδιο το σεξ παίζει καθοριστικό ρόλο.

Σε συνέντευξή του στο «MEGA Καλημέρα», ο ηθοποιός δήλωσε ανοιχτός σε μια νέα σχέση, ενώ αποκάλυψε ότι έχει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών.

Αναφερόμενος δε, στον γιο του τόνισε ότι η πατρότητα αποτελεί για εκείνον το Όσκαρ της ζωής του.

«Σήμερα έχω μόνο τον έρωτα για τον γιο μου. Είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα, αλλά δεν τον κυνηγάω κιόλας. Δεν είμαι πια σε εφαρμογές γνωριμιών, μόνο σε μία στο εξωτερικό. Το σεξ παίζει ίσως τον βασικότερο ρόλο σε μία σχέση, αν δεν υπάρχει επαφή δεν νομίζω ότι υπάρχει μέλλον, δεν έχει ηλικία. Συντροφικότητα για μένα σημαίνει ότι σε μία δύσκολη στιγμή ότι έχεις ανάγκη θα στο δώσω» είπε και πρόσθεσε:

«Η πατρότητα είναι το Όσκαρ της ζωής μου, είναι ένας ρόλος που πάντα ονειρευόμουν. Υποφέρω λίγο που είμαι μακριά από τον γιο μου. Μέχρι τα 25 δεν είχα κάνει τηλεόραση. Όσα κάστινγκ είχα κάνει για τηλεόραση, δεν έπαιρνα ποτέ τον ρόλο. Ήταν να πάω ταξίδι στη Σουηδία και τελικά πήρα τον ρόλο για καθημερινή σειρά. Έχω τηλεοπτικές προτάσεις για σίριαλ, προτεραιότητα έχει όμως ο γιος μου. Προτεραιότητα έμενα και της πρώην συζύγου μου, είναι το παιδί. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπους: «Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω»

Jon Bon Jovi: Δεν υπήρξα «άγιος» στον γάμο μου

Επιστρέφει το «9 to 5» με την Τζένιφερ Άνιστον στην παραγωγή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:43