search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:49
MENU CLOSE

Αυλαία για το «Mega Καλημέρα» – «Κάπως έτσι τελειώνουμε, κυρίες και κύριοι» (Video)

26.04.2024 11:28
kalimera-mega-new

Αυλαία έριξε το «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής έπειτα από το πρόωρο τέλος που αποφασίστηκε απροσδόκητα για την εκπομπή.

Μετά από τρία χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τους συντελεστές της να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές.

«Κάπως έτσι τελειώνουμε, κυρίες και κύριοι. Θέλω, μετά από τρία χρόνια παρουσίας εδώ, να ευχαριστήσω με μεγάλη αγάπη όλους τους συνεργάτες, την παρουσιάστρια της εκπομπής για τη χαρά και την τιμή που είχαμε να συνεργαστούμε τρία χρόνια» είπε ο Θανάσης Πάτρας λίγο πριν το φινάλε και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τον επαγγελματικό και τη στάση που έδειξαν και την ωραία παρέα που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι, όλους τους συνεργάτες που πραγματικά υποκλίνομαι για τον επαγγελματικό, την αγάπη σας και τη στάση σας όλο αυτό το διάστημα. Και θέλω να κλείσω λέγοντας πως όλα γίνονται για καλό και όλα θα γίνουν με το καλό. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».

Διαβάστε επίσης:

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πότε θα δούμε φέτος τη θρυλική σειρά

Ελεωνόρα Μελέτη: Η απάντηση στους επικριτές της και on air συγκίνηση (Video)

Στέφανος Κασσελάκης στον Alpha: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06