search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Mega: «Κατεβάζει ρολά» πιο νωρίς τελικά το «Mega Καλημέρα»

24.04.2024 14:21
eleonora_meleti_new

Την Παρασκευή (26/4) θα είναι η τελευταία φορά που θα βγει στον «αέρα» η πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Mega οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν τόσο με την προεκλογική περίοδο, σύμφωνα με ανθρώπους της τηλεοπτικής πιάτσας που γνωρίζουν.

Η «τρύπα» που θα δημιουργηθεί θα καλυφθεί από τον χρονικό αναπρογραμματισμό των εκπομπών «Κοινωνία Ώρα Mega» και «Πάμε Δανάη».

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού θα αρχίζει στις 05.40 αντί για τις 05.00 που μεταδίδεται και η ψυχαγωγική εκπομπή αντί για τις 10.00 θα αρχίζει 20 λεπτά νωρίτερα.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι το κανάλι «αδειάζει», δεν σκοπεύει να απασχολήσει τους συντελεστές της εκπομπής έστω ως την ολοκλήρωση της σεζόν. Ενημερώθηκαν όμως ότι θα τους καταβληθεί ως μπόνους ένας μισθός (του Μαΐου) κι αυτό επειδή τα πράγματα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες.

Εν τω μεταξύ φαίνεται πως εξαιτίας των νέων υποχρεώσεων και του γεμάτου προγράμματος, η μέχρι προσφάτως παρουσιάστριας της εκπομπής δεν  έχει προλάβει, όπως λέγεται, να επικοινωνήσει ή να συναντηθεί με την τηλεοπτική «οικογένεια» της, πέρα από τον αποχαιρετισμό μέσω Skype την περασμένη Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας – Καλύβα: Καβγάς στο «Πρωινό» – «Δεν συνεχίζω το παιχνιδάκι σου, με προσβάλλει η στάση σου» (Video)

Ελεωνόρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ως ευρωβουλευτής»

Γυναικείος αθλητισμός: Το νέο… χρυσορυχείο των αμερικανικών ΜΜΕ – Στον αέρα η πρώτη θεματική ιντερνετική πλατφόρμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06