search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:07
MENU CLOSE

Ελεωνόρα Μελέτη: Η απάντηση στους επικριτές της και on air συγκίνηση (Video)

26.04.2024 09:06
meleti-new

Για τη σφοδρή επίθεση που δέχεται στα social media λόγω της υποψηφιότητάς της με τη ΝΔ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, μίλησε η Ελεωνόρα Μελέτη, έκανε λόγο για προσπάθεια εργαλειοποίησης συγκεκριμένων αποσπασμάτων από παλαιότερη της εκπομπή με σκοπό να την κατηγορήσουν.

«Εκείνο το πρώτο επεισόδιο για το Hashtag θέλω να πω πως, όχι μόνο είχε εκθειαστεί από τον κόσμο και είχε χαρακτηριστεί ως πρωτοποριακό και κάτι το διαφορετικό, είχε αγκαλιαστεί από τους τηλεθεατές και η εκπομπή ήταν για δυο ολόκληρα χρόνια νούμερο ένα trend στο Twitter. Το οποίο τώρα αποφάσισε επιλεκτικά να εργαλειοποιήσει εναντίον μου συγκεκριμένα αποσπάσματα από εκπομπές που ουσιαστικά ήταν αφιερωματικές στο κάθε θέμα» είπε, καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και πρόσθεσε:

«Αν όμως θέλουν πραγματικά να ξεψαχνίσουν την καριέρα μου, έχω πάρα πολύ ωραία ρεπορτάζ που τα έχουν αφήσει στην άκρη. Έχω ρεπορτάζ με κοινωνικά πειράματα που αφορούν στην παιδοφιλία, έχω ρεπορτάζ με κοινωνικά πειράματα που αφορούν στον ρατσισμό, έχω ρεπορτάζ με κοινωνικά πειράματα που αφορούν σε σημαντικά προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας όπως είναι η περιθωριοποίηση. Περιμένω να βγάλουν από το συρτάρι και αυτά τα ρεπορτάζ»

«Ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου»

Στη συνέχεια, η Ελεωνόρα Μελέτη «λύγισε» όταν δέχθηκε μια τρυφερή έκπληξη από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μοροσούλη.

«Είχαμε πάει για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την παρέα ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφος μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δυο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος άρα δεν έχουμε την ζωή πριν και μετά. Έχουμε την ζωή μόνο μετά, πολύ λίγο πριν (σ.σ. τον ερχομό της κόρης τους)» είπε για την παρουσιάστρια η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»

Τέλος, η Ελεωνόρα Μελέτη αποκάλυψε ότι στον χώρο της έχει υποστεί τόσο σεξουαλική παρενόχληση όσο και κακοποιητικές συμπεριφορές, επισημαίνοντας ότι είχε έναν τρόπο διαχείρισης τέτοιων περιστατικών που αυτομάτως έλυναν και το πρόβλημα.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας. Πήγα να πάρω συνέντευξη σε πολιτικό και με υποδέχτηκε με τον μπουρνούζι. Τέτοια περιστατικά τα θεωρούσαμε αναμενόμενα στον χώρο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης στον Alpha: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

Ιταλία: Κατεβαίνουν σε απεργία οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης αντιδρώντας στον ασφυκτικό έλεγχο της κυβέρνησης Μελόνι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται με την Μαράια – Πότε και πού θα γίνει ο γάμος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06