search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:36
MENU CLOSE

Νίσυρος: Ο αρχαιοφύλακας κάνει δηλώσεις στα κανάλια, την ώρα που τον… ψάχνει η αστυνομία

26.04.2024 23:20
nisiros-new

Την ώρα που οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων στη Νίσυρο, πληθαίνουν και οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα, ο 50χρονος προχώρησε σε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται, κάτι για το οποίο ο αρχαιοφύλακας λέει ότι η είναι στην Κρήτη και έχει ενημερώσει την αστυνομία.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο (σ.σ. για ένταλμα σύλληψής του). Η αστυνομία γνωρίζει πού είμαι. Την έχω ενημερώσει. Δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Κανένας, κανένας, κανένας (σ.σ δεν τον έχει καλέσει). Έχω δηλώσει κανονικά τη διεύθυνσή μου και θα δηλώνω όπου είμαι, οτιδήποτε είναι, θα τα δηλώνω κανονικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας. Εμένα τα παιδιά, ότι δηλώσουν τα 25 παιδιά τα μεγάλα και τα 20-25 τα μικρά» είπε μιλώντας στο Mega.

«Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά, θα καταλάβω, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν. Τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά, και τα μεγάλα και τα μικρά, και το ΔΣ… Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους. Υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ότι αγαπημένο έχω, και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το πού βρίσκεται τώρα, απάντησε: «Στην Κρήτη, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Το ξέρει η αστυνομία, η υπηρεσία μου, το ξέρουν όλοι. Ένας πολίτης νόμιμος είμαι. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια, ξέρει ότι είναι πλεκτάνη. Όταν γνωρίζει ότι είναι πλεκτάνη, το γνωρίζει ότι έπεσε σε μία πλεκτάνη, αλλά, όταν φτάσει η ώρα, θα μιλήσω και εγώ. Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει “συλλάβετε τον”. Ξέρουνε πού είμαι».

Υπενθυμίζεται ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα  οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

«Αδειάζει» η ΕΛΑΣ τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών για την… πολιορκία του από φοιτητές: Ουδέποτε ζητήθηκε συνδρομή

Αθήνα: Συγκέντρωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία – «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» φωνάζουν οι φοιτητές

Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη – Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:36