search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:44
MENU CLOSE

Αθήνα: Συγκέντρωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία – «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» φωνάζουν οι φοιτητές

26.04.2024 20:28
poreia-new

Συγκέντρωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία πραγματοποιούν Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας με σύνθημα «Αλληλεγγύη στους φοιτητές στις ΗΠΑ, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά».

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους εκατοντάδες φοιτητές του Columbia, του Yale και δεκάδων ακόμα Πανεπιστημίων στις ΗΠΑ που διαδηλώνουν ενάντια στον πόλεμο στην Παλαιστίνη.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλουν την καταστολή σε βάρος των φοιτητών και τις εκατοντάδες συλλήψεις στις οποίες έχει προχωρήσει η αστυνομία.

«Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Αθήνας βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους φοιτητές στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, που διαδηλώνουν μαζικά και καταδικάζουν την πολύπλευρη στήριξη των ΗΠΑ στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού, αλλά και τις πολύμορφες συνδιαλλαγές των αμερικανικών πανεπιστημίων με μονοπώλια που θησαυρίζουν από το μακελειό στην Παλαιστίνη!» τόνισε η Δήμητρα Κόκλα, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Κοινωνιολογίας του ΕΚΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου – Καταγγελίες για «εισβολή» της ΕΛΑΣ σε σπίτι φοιτήτριας και προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

«Η αδελφή μου κόντεψε να χάσει το παιδί εξαιτίας σου» – «Κάνε μας τη χάρη» – Η κατάθεση αστυνομικού για το ξύλο στη Βουλή

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας, μποτιλιάρισμα και στον Κηφισό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04