search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:27
MENU CLOSE

Βούλα Κεχαγιά για ευρωεκλογές: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πέσει κάτω από 17% (video)

29.04.2024 09:54
voula_kexagia_new

Θετικά αποτιμά την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στα νησιά του Αιγαίου, η Βούλα Κεχαγιά.

«Το μήνυμα που ήθελε να περάσει είναι ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα των νησιωτών και ότι είναι κοντά τους», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (29/4), μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση θέλει να μειώσει την περιοδεία του κ. Κασσελάκη. Οι κάτοικοι έχουν δύο χρόνια να πάρουν το μεταφορικό ισοδύναμο, το οποίο είναι ένα ενισχυτικό μέτρο, έχουμε ανακοινώσει μέτρα και για τους γιατρούς. Υπάρχουν μέτρα που κατατέθηκαν σε τροπολογία που απέρριψε η κυβέρνηση», σχολίασε απαντώντας στην κριτική για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τον στόχο των ευρωεκλογών, η Βούλα Κεχαγιά τόνισε ότι «τα πολιτικά κόμματα θα μετρηθούν σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων εθνικών εκλογών. Εμείς λέμε ότι θα μετρηθούμε με βάση τα ποσοστά των εθνικών εκλογών και όχι με εκείνα των προηγούμενων ευρωεκλογών» ενώ ερωτηθείσα σχετικά με τον πήχη που έχει θέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε ότι «δεν θα πέσουμε κάτω από 17%».

«Δεν πιστεύω ότι θα πέσουμε κάτω από αυτό τον πήχη, αλλά εάν συμβεί δεν θα είναι καταστροφή αλλά θα πρέπει να εντατικοποιήσουμε και εμείς τις προσπάθειές μας απέναντι στην κυβέρνηση», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από το 17%.

«Εάν η ΝΔ πάρει 33% είναι 8 μονάδες κάτω από το ποσοστό των εθνικών εκλογών. Εμείς θέλουμε και αυτός είναι ο στόχος να προκληθούν τέτοια τραύματα στη ΝΔ ώστε να είναι αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες», πρόσθεσε η Βούλα Κεχαγιά.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Γιατί το «παιχνίδι της δεύτερης θέσης» είναι ακόμα ανοιχτό – Οι πιέσεις Ανδρουλάκη και η Κεντροαριστερά

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ζητώ επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο»

Μητσοτάκης για αποκλεισμό Σπαρτιατών: «Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:25