search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 17:27
MENU CLOSE

NETFLIX: Σε δύο δόσεις ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Emily in Paris»

14.05.2024 11:58
netflix-new

Με φρέσκο- «προειδοποιητικό» αλλά και αινιγματικότρέιλερ για τη σειρά «Emily in Paris» η συνδρομητική πλατφόρμα Netflix ενημερώνει ότι ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων προγραμματίστηκε να «ανέβει» στην καρδιά του Αυγούστου.

Συγκεκριμένα ανήμερα το 15αύγουστο θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της πρώτης δόσης επεισοδίων.  Το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα έχει πρεμιέρα στης 12 Σεπτεμβρίου.

Τα γυρίσματα για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων της σειράς άρχισαν τον Ιανουάριο, ενώ ένα μέρος σκηνών, ακολουθώντας την πλοκή, έχει πραγματοποιηθεί  στη Ρώμη.

Στο κλιπάκι της πλατφόρμας για τη σειρά οι πρωταγωνιστές με  τρείς λέξεις  μόνον ο καθένας  δίνουν μια μικρή ιδέα για το τι επιφυλάσσει η τέταρτη σεζόν, με σκοπό να εντείνουν την αδημονία των φανατικών τηλεθεατών της.

Η Λίλι Κόλινς, η τηλεοπτική Έμιλι Κούπερ, ανέφερε τις λέξεις «ευάλωτη» και «περιπετειώδης», η κολλητή της φίλη, Μίντι Τσεν (Άσλεϊ Πάρκ) λέει για την τέταρτη σεζόν πως «δεν έχει τελειώσει ακόμη», η Καμίλ (Ραζα) επέλεξε τη λέξη «ακατάστατο» και η Σιλβί (Φιλιπιν Λερουί-Μπολιέ) τόνισε: «Αυτή η σεζόν συνοψίζεται σε μία λέξη: Εκδίκηση». Τέλος, ο Άλφι (Λουσιέν Λαβισκουντ), ο πρώην φίλος της Έμιλι, αποκάλεσε τη σεζόν «χαοτική, σπαρακτική».

Ο λόγος που θα δούμε δύο μέρη, στη συγκεκριμένη σεζόν, οφείλεται  στη τακτική του Netflix. Η πρωτοπόρος OTT υπηρεσία εφαρμόζει τη συγκεκριμένη στρατηγική σε σειρές που κάνουν «γκελ» σε παγκόσμια κλίμακα-όπως άλλωστε συνέβη με το «Virgin River», την επερχόμενη σεζόν του «Bridgerton» και το «Strange Things».

Διαβάστε επίσης

Eurovision: Η EBU δεν έβγαλε το τραγούδι της Πορτογαλίας στο youtube λόγω της καφίγια στα νύχια της τραγουδίστριας

Alpha: Ανατροπή στους σχεδιασμούς σειρών για την επόμενη σεζόν – «Μαύρη τρύπα» στο prime time

«First Dates»: 78χρονος παίκτης έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 17:21