search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 05:31
MENU CLOSE

Ευρωεκλογές: Η δημοσκόπηση που δεν άρεσε στους… υποψήφιους «ΠΑΣΟΚους» της Νέας Δημοκρατίας 

15.05.2024 07:27
Untitled design (3)

Οι έρευνες για τα κόμματα πριν τις ευρωεκλογές αλλά και οι μετρήσεις για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές δίνουν και παίρνουν. 

Κάποιες μετρήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάποιες θα δουν σύντομα ενώ άλλες, οι οποίες συνήθως παραγγέλλονται από τους ίδιους τους υποψήφιους, παραμένουν κρυφές. 

Σύμφωνα με μία που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα «γαλάζια» γραφεία χαμηλά βρίσκονται οι «ΠΑΣΟΚοι» υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας. Όταν λέμε «ΠΑΣΟΚοι» εννοούμε τα πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. 

Μάλιστα, υποψήφιος/α που έμαθε για την έρευνα έλεγε σε συνομιλητές του/της ότι δεν την πολυπιστεύει και πως «η κάλπη θα πει την αλήθεια»

Διαβάστε επίσης

Πυρά Πολάκη σε Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά» – «Μάθε του πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές» είπε στον Άδωνι

Πυρά Πολάκη σε Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά» – «Μάθε του πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές» είπε στον Άδωνι

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ: Επιστρατεύει ξεκάθαρα ψεύδη στην απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει ευελπιστώντας να μας πλήξει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49